Lisbeth Nørskov Poulsen tiltræder 1. marts som Director på Cebras kontor i København. Foto: Laura Stamer

Cebra vil have bedre fat i hovedstaden – og ansætter tidligere chef i Freja

Lisbeth Nørskov Poulsen, der ved udgangen af september 2021 havde sidste arbejdsdag som udviklingschef i Freja Ejendomme, statens ejendomsselskab, efter at have opsagt sit job ’for at afprøve nye udfordringer’, tiltræder 1. marts som Director på Cebras kontor i København for at stå i spidsen for arkitektvirksomhedens kontor og aktiviteter i hovedstadsregionen.

Det oplyser Aarhus-baserede Cebra og Lisbeth Nørskov Poulsen i et interview med Estate Media.

Læs også Udviklingschef forlader Freja – har ikke noget på hånden

– Vi er glade for at byde Lisbeth Nørskov Poulsen velkommen til Cebra, og vi ser frem til, at vi sammen skal accelerere vores aktiviteter i og omkring København. Det er en central del af vores strategi at komme endnu tættere på vores kunder, projekter og samarbejdspartnere i denne region. Derfor er det et vigtigt og naturligt skridt at få Lisbeth med på holdet, siger adm. direktør, parter og medstifter Kolja Nielsen, Cebra.

Han fremhæver desuden, at ansættelsen også sker som led i Cebras strategi om løbende at øge sin tilstedeværelse i de øvrige nordiske lande.

Tilbage på rådgiversiden
48-årige Lisbeth Nørskov Poulsen kommer med godt 10 års erfaring fra Freja Ejendomme, heraf de sidste 4 år som udviklingschef. Udover at stå for den daglige ledelse af Cebras kontor i Kødbyen, der blev indviet i 2021, skal hun spille en central rolle i forhold til at opsøge, udvikle og drive Cebras projekter i København.

– Cebra har et fagligt stærkt miljø og bygger på nogle grundlæggende gode værdier og høje arkitektoniske ambitioner, som jeg ser frem til at udbrede i en københavnsk kontekst. Jeg glæder mig til igen at arbejde på rådgiversiden og til at bringe den erfaring, jeg har opbygget gennem årerne, i spil i den nye rolle. Cebra arbejder på flere visionære projekter – blandt andet inden for undervisningsbyggeri, erhverv og byudvikling – og selskabet har en række spændende referencer inden for blandt andet transformation og kulturbyggeri, som jeg mener kan inspirere mange lignende projekter både i Danmark og udlandet, siger Lisbeth Nørskov Poulsen.

Hun fremhæver over for Estate Media, at Cebra både kan arbejde med byudviklingsprojekter og ned til fokus på enkelte ejendomme.

Deltager på Mipim og resultater
Lisbeth Nørskov Poulsen begyndte i 2011 i København-baserede Freja Ejendomme efter flere år som selvstændig arkitekt- og planlægningskonsulent. Hun er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Akademi i 2002.

Lisbeth Nørskov Poulsen tiltræder den 1. marts som Director på Cebras kontor i København, og allerede den 15.-18. marts deltager hun på Mipim i Cannes sammen med Lars Gylling, der er Head of Business Development i arkitektvirksomheden.

Af det seneste, offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Cebra i 2020 opnåede en bruttofortjeneste på 24 millioner kr. mod 25 millioner kr. året før, mens resultatet før skat faldt til 1,3 million kr. fra 2,2 millioner kr. i 2019.

Ultimo 2020 havde Cebra en egenkapital på 8,6 millioner kr.

Cebra A/S, Arkitekter MAA med kontorer i Aarhus, København og Abu Dhabi blev etableret i 2001 af Mikkel Frost, Carsten Primdahl og Kolja Nielsen med sidstnævnte som adm. direktør. De udgør partnerkredsen sammen med Mikkel Schlesinger.

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder