Green Hills på Cordozavej i Solrød kommer til at rumme i alt 350 boliger, hvoraf de 294 bygges af Balder Danmark. Illustration: Danielsen Architecture

EDC skal udleje Balders fyrtårnsprojekt med 294 boliger

Balder Danmark er i fuld gang med at bygge sit fyrtårnsprojekt Green Hills i Solrød. Det bæredygtige boligbyggeri er nu så langt fremme, at EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til udlejningen af de 294 lejeboliger, hvoraf de første 64 lejligheder i etape 1 forventes klar til indflytning den 15. oktober.

Svenskejede Balder Danmark vandt i 2019 udbuddet af grunden på Cordozavej i Solrød. Byggeriet afleveres i etaper og forventes at stå færdigopført i 2023, mens første prøvelejlighed er ved at være på trapperne.

Læs mere i Balder og Bovieran vinder projekt med 350 boliger – ’skal være et fyrtårn’

– Vi har i Balder aldrig tidligere oplevet så stor interesse for et af vores projekter. Det har fået kæmpestor opmærksomhed. Det er også et helt særligt byggeri formet ud fra høje krav til byggeriets arkitektur, boligsammensætning og bæredygtighed. Projektet er bygget op om to ’fyrtårne’ og bliver meget flot og iøjnefaldende, oplyser Luisa Rosenberg, udlejningsansvarlig for projekter i Balder Danmark.

De endelige størrelser på lejlighederne er nu ved at være på plads. Det bliver 2-6-værelseslejligheder på mellem 55 og 210 kvm.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Illustration: Danielsen Architecture

Den svenske ejendomskoncern Balder offentliggjorde for nylig årsregnskab, som viser, at også 2021 blev et år med solid fremgang.

Læs mere i Balder fortsætter solid fremgang: – Fremtiden er lys

I midten af Green Hills bygger Bovieran Danmark et seniorbofællesskab, som rummer 55 andelsboliger og en gæstebolig. Alle boliger i Bovieran-delen er solgt.

Bovieran Danmark ejes af Bovieran Holding AB, Fastighets AB Balder og Sjælsø Management.

 

Fakta: Green Hills i Solrød

– Green Hills opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark og Bovieran Danmark som bygherrer, Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør, Moe som ingeniør, Danielsen Architecture som har tegnet byggeriet og Danielsen Urban Landscape, der har slået stregerne til landskabet

– Byggeriet kommer til at rumme 350 boliger i alt, hvoraf de 294 bygges af Balder Danmark med EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen

– I midten af Green Hills bygger Bovieran Danmark et seniorbofællesskab, som rummer 55 andelsboliger og en gæstebolig. Alle boliger i Bovieran-delen er solgt

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder