Amerikanske W. P. Carey har blandt andet købt denne ejendom af Coop med en Coop365-butik i Smidstrup Strand ved Gilleleje. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Sulten amerikansk investor dominerer ny transaktionsliste

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

W. P. Carey og Coop
På dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler beløber den samlede transaktionssum sig til 289 millioner kr. Den amerikanske ejendomsinvestor W. P. Carey dominerer transaktionslisten ved at fortsætte opkøb af butiksejendomme fra Coop, der er Danmarks næststørste dagligvarekoncern. Alene siden december 2021 har W. P. Carey købt 22 butiksejendomme over hele landet – EDC International Poul Erik Bech har i øvrigt bistået den amerikanske, børsnoterede investor med investeringerne.

Læs mere i Coop sælger yderligere 11 ejendomme til W. P. Carey

Læs også W. P. Carey køber 11 butiksejendomme af Coop for 297 millioner kr.

 

Dagens handelsoverblik

Vestergade 32, 9620 Aalestrup (106.564.500 DKK)
Køber WPC Deville Denmark ApS (ejet af W. P. Carey)
Sælger Coop Danmark A/S
Væggedalen 3A, Nr Onsild, 9500 Hobro (62.000.000 DKK)
Køber SVEND MØLLER HANSEN HOLDING A/S
Sælger ONSILDGAARD PRODUKTION ApS
Ærtebjerggårdvej 1, Kirkendrup, 5270 Odense N (57.503.750 DKK)
Køber WPC Deville Denmark ApS (ejet af W. P. Carey)
Sælger Coop Danmark A/S
Torvet 6, 8585 Glesborg (25.441.250 DKK)
Køber WPC Deville Denmark ApS (ejet af W. P. Carey)
Sælger Fakta A/S (ejet af Coop)
Asylgade 5B, 7800 Skive (22.677.200 DKK)
Køber WPC Deville Denmark ApS (ejet af W. P. Carey)
Sælger Coop Danmark A/S
Holbækvej 31, Holbæk, 6780 Skærbæk (15.000.000 DKK)
Køber Holbæk Bioenergi ApS
Sælger
Ukendt sælger

Se alle transaktionslister fra Resights her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder