Bønecke Hus i Carlsberg Byen. Illustration: Cadwalk

Teleselskabet 3 flytter hovedkontor til Carlsberg Byen

Til august flytter det danske teleselskab 3 sit hovedkontor med 450 medarbejdere fra Københavns Sydhavn til Carlsberg Byen.

3 bliver lejer i erhvervsdomicillet Bønecke Hus på Fadet 14 m.fl., hvor selskabet får 11.090 kvm, der blandt andet tæller adgang til café, mødecenter og en lobby og atrium med 8 m til loftet.

– Vi glæder os til, at 3 flytter ind i Carlsberg Byen med et så stort antal medarbejdere, som skal have deres daglige gang i kvarteret. Bønecke Hus er et af vores største domiciler med rå betondetaljer, et fantastisk atrium med højt til loftet og en fuldt optimeret udnyttelse af arealerne, siger Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Visma, Estée Lauder og Accenture er tidligere flyttet til Carlsberg Byen i grænseområdet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro i København.

 

Fakta: Carlsberg Byen og udviklingsselskabet

– Udviklingsselskabet bag Carlsberg Byen, Carlsberg Byen P/S, er et selvstændigt selskab ejet af bryggeriet Carlsberg (25 procent) samt pensionsselskaberne PFA (30 procent), Topdanmark (22,5 procent) og Pensam (22,5 procent)

– Carlsberg Byen P/S udvikler til og med 2024 Carlsbergs historiske bryggerigrund til en bydel bestående af 50 procent boliger, 35 procent erhverv og 15 procent kultur m.v.

– Carlsberg Byen i grænseområdet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro i København forventer Carlsberg Byen P/S fuldt udviklet i 2024, hvilket flugter med tids- og strategiplanen fra 2013

– Etape 2-projekterne står færdige i 2021/22, hvor mere end 80 procent af Carlsberg Byen derved er færdigbygget

– Etape 3, som udgør de sidste 20 procent, færdiggøres i 2021-24

Kilde: Carlsberg Byen P/S’ årsrapport 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje