Arne Becker. Foto: Nrep

Nrep henter byggedirektør til nøglerolle

Nrep har oprettet en særskilt byggeafdeling og har i den forbindelse ansat Arne Becker som byggedirektør.

Det oplyser den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København.

Den overordnede ambition er at sikre succes som bygherre i opførelsesfaser og øge virksomhedens generelle byggerimæssige vidensniveau. I løbet af de næste 4-5 år vil Nrep bygge 10.000 boliger alene i Danmark.

– Hos Nrep har vi udviklet os markant inden for de seneste år, og vi er i dag en af landets største bygherrer. Derfor ser vi frem til at styrke holdet med Arne Becker, der skal lede vores byggeafdeling og vores mangfoldige portefølje af projekter, siger investeringsdirektør Olli Fischer, Nrep.

Arne Becker har været i byggebranchen i mere end 20 år med ledende stillinger hos blandt andet NCC og MT Højgaard, senest som CCO i Barslund.

Læs også Ejerfamilie forsøgte at sælge Barslund inden konkurs

Læs også Barslund med knap 500 ansatte går konkurs – flere mulige købere

I Nrep bliver Arne Becker chef og sparringspartner for 10-15 projektchefer og -direktører, som han selv skal ansætte flere af. Udover at lede og udvikle byggeafdelingen bliver hans vigtigste bidrag at skabe en struktur og kompetenceplatform, så Nrep lykkes i sin bygherrefunktion.

Får nøglerolle hos Nrep
Som leder af Nreps nyoprettede byggeafdeling får Arne Becker porteføljeansvar for et projektomfang på 10.000 boliger – primært i hovedstadsområdet. Han skal desuden styrke Nreps byggestyringskompetencer og får dermed en nøglerolle i virksomheden.

– Nrep er en markedsleder, som udvikler sine egne projekter, og som gerne vil forandre branchen i en mere bæredygtig retning. Det er noget, som jeg har set frem til at blive en del af, ligesom jeg gælder mig til at sætte mine evner til byggestyring i spil i en bygherrerolle. Endelig ser jeg frem til at arbejde med dygtige kolleger i et visionært og udviklingsorienteret miljø, siger Arne Becker, direktør for byggeri, i en meddelelse.

Arne Becker har erfaring med at udvikle og lede forretningsenheder inden for indkøb, risikostyring, projektudvikling, design og konstruktion. Inden byggebranchen arbejdede han i fem år hos Arthur Andersen og Boston Consulting Group. Han er uddannet ingeniør fra DTU i 1996.

Arne Becker havde første arbejdsdag hos Nrep den 7. februar.

Ved indgangen til 2022 forvaltede Nrep ejendomme for 14 milliarder euro – 104 milliarder kr.

Læs om selskabets 2020-resultater og 2021-forventninger i:

Nrep slår flere rekorder – tæt på trecifret millionoverskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder