Kontorejendommen Horsens Hus på Holmboes Allé i Horsens er blevet købt af tre lokale investorer. Foto: Presse

Trio køber markant kontorejendom i Horsens

Horsens Hus i Horsens, som er en af regionens mest markante ejendomme, er blevet købt i en off-market-transaktion af tre lokale investorer. Det er sket via en selskabshandel.

Bag salget af den 5.788 kvm store kontorejendom på Holmboes Allé 1A+1B og Holmboes Allé 3 står Bjarne Skovsbøl fra Skovbitt, oplyser Nordicals Horsens til Estate Media.

Investortrioen ønsker hverken deres navne eller handelspris offentliggjort.

Ultimo 2021 var Horsens Hus bogført til 49 millioner kr.

Familieejet selskab bag salg
– Salget af ejendommen sker som et led i sælgers generationsskifte, og derfor var det naturligt for Bjarne Skovsbøl at indlede drøftelserne om et salg af ejendommen med os, oplyser partner Per Ahlgreen, Nordicals Horsens.

Det familieejede selskab Skovbitt Holding blev stiftet af Bjarne Skovsbøll. Bjarne Skovsbøll har i mange år drevet sin virksomhed BB Electronics, som blev afhændet – igen – i slutningen af 2021.

Ejendommen i Horsens bymidte er kendt under navnet Horsens Hus.

– De tre investorer ejer hver især en større ejendomsportefølje i Østjylland, primært boligudlejning, oplyser Per Ahlgreen og tilføjer:

– Nu er konsortiet gået sammen og har erhvervet denne kontorejendom. Da ejendommen blev opført i 2001, var den forud for sin tid i konstruktion og udseende og fremstår således i dag fortsat som en af regionens mest markante ejendomme.

Sælger i form af Bjarne Skovsbøl har i hele forløbet været rådgivet af Nordicals Horsens og partner Peter Nordentoft i Roesgaard.

Selskabshandlen blev gennemført med virkning per 1. januar.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder