Veronica Wolthers-Petersen og Jesper-Max Larsen, NT Advokater. Foto: NT Advokater

NT Advokater henter ny partner i Sirius

Veronica Wolthers-Petersen bliver 1. marts ny partner hos NT Advokater. Hun kommer fra en stilling som partner hos Sirius Advokater, hvor hun de seneste par år blandt andet har rådgivet almene boligforeninger og kommuner om alle aspekter inden for den almene boligsektor, herunder kontrakter og kontraktstyring, tvister, udbudsprocesser og projektudvikling.

– Vi er stolte over, at vi har kunnet tiltrække en så stærk profil som Veronica. Hun passer som fod i hose med det, vi strategisk gerne vil i NT Advokater. Vi har et ønske om at tiltrække flere erfarne advokater med henblik på at styrke rådgivningen af ejendomsbranchen, ikke mindst inden for den almene boligsektor og udbudsret. Ligesom vi ønsker at styrke rådgivningen inden for ejendomstransaktioner, siger udviklingsdirektør Jesper-Max Larsen, NT Advokater.

NT Advokater gennemgår i øjeblikket en udviklingsproces, som Jesper-Max Larsen er sat i spidsen for at drive. I 2021 forlod to partnere selskabet, og det har været udgangspunkt for flere nye tiltag. Nu opruster NT så.

– Veronica har en stærk ejendomsprofil, og hendes tilgang til ledelse matcher vores med fokus på fleksible arbejdsvilkår og et opgør  med det meget høje arbejdspres, der i årevis desværre har været en lidt for naturlig del af advokatbranchen. Veronica er lige kommet tilbage fra barsel, og det er vigtigt for os at vise, at selvom vi som advokater hver gang skal levere på et højt fagligt niveau til vores klienter, så kan det sagtens kombineres med en fornuftig work-life-balance, siger Jesper-Max Larsen.

Veronica Wolthers-Petersen har 15 års erfaring med rådgivning om almene boligorganisationers forhold, og det er især kærligheden til dette retsområde, som har været afgørende for Veronicas beslutning om at blive en del af NT Advokater.

– NT Advokater har et stærkt brand inden for rådgivning til almene boligorganisationer og har en ambitiøs plan om at prioritere og videreudvikle området. Jeg tror på, at NT Advokater har, hvad der skal til for at blive de almene boligorganisationers foretrukne rådgiver, og jeg glæder mig utroligt meget til at få lov at være en del af den rejse, siger Veronica Wolthers-Petersen.

I Sirius Advokater var Veronica frem til sin barselsorlov leder af en afdeling for offentlig virksomhed, som leverer rådgivning til offentlige og halvoffentlige virksomheder om blandt andet fast ejendom. Inden da var hun teamchef i en tilsvarende afdeling hos DLA Piper. Hun er 39 år, og har også en fortid som advokat hos Horten.

Læs også interviewet med blandt andet Jesper-Max Larsen om forandringerne i advokatbranchen i Estate Magasin nr. 6- 2021.

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder