Michael Mortensen. Foto: Casa

Casa-stifter Michael Mortensen er pludselig død

Michael Mortensen, en af Danmarks helt store serieiværksættere, er pludselig død i en alder af 49 år. Det bekræfter flere af de selskaber, som han er involveret i.

Michael Mortensen er død på en skiferie i Schweiz, men dødsfaldet er sket pludseligt og af naturlige årsager og ikke i forbindelse med en ulykke.

Casa, som Michael Mortensen var stifter af, tidligere medejer af og direktør for, i godt 36 år skriver følgende om dødsfaldet:

Det er med stor sorg, vi har modtaget nyheden om Michael Mortensens bortgang.

Michael Mortensen grundlagde Casa i 2006 sammen med Per Hansen og Peter Rosengreen og har siden sat sit præg på virksomheden som både adm. direktør og bestyrelsesmedlem.

Michael Mortensen lagde ikke blot grundstenene til den virksomhed, Casa er i dag, han lærte os også, at mennesker kommer før mursten. En læresætning, vi aldrig vil glemme.

Michael Mortensen var en dygtig iværksætter, afholdt virksomhedsleder og dedikeret far. Æret være hans minde.

Michael Mortensen er kendt dels for at have stiftet Casa, og han var i fuld gang med at opbygge sit investeringsselskab M+ og et nyt typehusselskab, Hybel. Han er også medstifter af Huscompagniet, som også blev videresolgt til en kapitalfond og grundlagde hans formue, der har sendt ham ind på lister over Danmarks milliardærer. Michael Mortensen var desuden en stor mæcen i hjembyen Horsens. Han startede som iværksætter som 13-årig som leverandør til faderens byggefirma, som han senere overtog.

Michael Mortensen var desuden bestyrelsesformand og medejer af malingsfirmaet Flügger, hvor næstformanden. Jimmi Mortensen, konstitueres som formand.

– I mange år har Michael været et personligt forbillede for mig. Han har været en kæmpe støtte både personligt og professionelt. Han vil i den grad blive savnet. Jeg kondolerer, og mine tanker går til Michaels familie og hans nærmeste, siger adm. direktør i Flügger Group, Sune Schnack.

Jimmi Mortensen supplerer:

– Det pludselige tab af Michael er ikke alene et stort personligt tab af en vigtig person og mentor, det er også et stort tab for Flügger og for dansk erhvervsliv, som har mistet en sand entreprenør og et overordentligt godt menneske. Mine tanker går til familien i denne enormt svære situation, der har efterladt alle i stort chok.

Estate Media gik i 2019 tæt på Michael Mortensen og hans enorme og helt unikke sans for iværksætteri. Læs mere om Michael Mortensen her og de mange ting, han nåede at skabe i dansk erhvervsliv med udgangspunkt i Horsens her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder