Ib Kaa. Foto: Privat

Ib Kaa stopper i Skanska

Efter 11 år har Ib Kaa, Business Development Manager hos Skanska i Danmark, valgt at stoppe med udgangen af januar. Ib Kaa har efter 11 år et stort ønske om at stoppe op og tage en pause. I første omgang for at hellige sig familien og ikke mindst de to sønner, men også skabe tid til refleksion om det videre arbejdsliv. 

– Efter at have været ansat hos Skanska i forskellige funktioner de seneste 11 år var det tid til at overveje mit videre arbejdsliv. Skanska har hele vejen igennem været en fantastisk arbejdsplads, og arbejdet med at skabe grøn, bæredygtig og innovativ byudvikling er vigtigt og spændende, siger Ib Kaa, der har haft titel af Business Development Manager i Skanska.

Han er begejstret for den svenske virksomhed, han har været en del af.

– Skanska arbejder på et solidt fundament af viden og fremsyn og har et fantastisk hold af gode og skarpe kolleger, der vil blive savnet. Jeg er utrolig stolt af og glad for at have været en del af Skanska. Hvem ved, måske vores veje krydser hinanden igen, siger Ib Kaa. 

Nye projekter i fremtidig pipeline
Ib Kaa har gennem de seneste år ledet Business Development afdelingen i Skanska og har blandt andet være med til at sikre fremdrift i Skanskas største byudviklingsprojekter, der blandt andet inkluderer Scanport på Amager, Cph Highline og flere boligprojekter i blandt andet Hillerød og i Ørestad. Han har været med til at sikre det forretningsmæssige grundlag for, at flere af de større erhvervsbyggerier er kommet i gang og desuden tilføjet nye udviklingsprojekter til Skanskas fremtidige pipeline. 

– Ib Kaa har været en stor kapacitet for Skanska. At have Ib med på holdet, de seneste 4 år i ledelsen, har været en stor fornøjelse og hans store viden, strategiske overblik og evne til at eksekvere har været med til at sikre vores pipeline og udvikle Skanska til hvor vi er i dag. Vi er nu i fuld gang med at sætte holdet på ny og jeg ønsker Ib alt det bedste fremadrettet, siger adm. direktør Peter Nymann-Jørgensen.

Øvrige cheftitler i Skanska
Blandt de øvrige med cheftitler i Skanska er i dag markedschef Elo Alsing, projektudviklingscheferne Jesper Brandt og Kristian Møller-Petersen.

Skanska i Danmark arbejder med by- og projektudvikling og er aktiv i hele Storkøbenhavn og udvikler kontor, hotel og bolig. De seneste år har Skanska udviklet cirka 400.000 kvm bolig og erhverv de seneste år og står blandt andet bag størstedelen af kontorer og boliger på Havneholmen og Øst Amager. 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder