Undersøgelse: Vi vil gerne høre din mening om estatemedia.dk

På Estate Media udvikler vi hele tiden vores artikler og journalistik. Hver dag kommer der et væld af henvendelser, telefoniske, pressemeddelelser og gode forbindelser, som redaktionen støder ind i. I dag skal den gode journalist fravælge alt det overflødige og sørge for skarpe nyheder til en nøje udvalgt målgruppe. Men vi vil gerne vide, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Derfor håber vi, at du vil bruge 6-7 minutter på at fortælle os, hvad du mener om Estatemedia.dk.

På forhånd en kæmpe tak. Klik dig videre til undersøgelsen her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder