TN Udvikling har netop til FDM solgt det første areal af en kommende 111.000 kvm stor erhvervsgrund på Hobrovej 614 i Svenstrup - tæt på Ikea, City Syd og motorvej E45 syd for Aalborg

Udvikler får solgt første del af 111.000 kvm stor erhvervsgrund ved Aalborg

Aalborgensiske TN Udvikling, som udvikler bolig- og erhvervsejendomme, har netop solgt det første areal af en kommende 111.000 kvm stor erhvervsgrund på Hobrovej 614 i Svenstrup – tæt på Ikea, City Syd og motorvej E45.

Arealet er på 22.000 kvm og er solgt til FDM, som på længere sigt samler en del af sine aktiviteter i Aalborg på den nye grund.

Det oplyser Nordicals Aalborg, som har formidlet salget til FDM for TN Udvikling, uden at komme ind på transaktionssummen, som endnu ikke er offentliggjort.

– Vi har i længere tid været i gang med at finde en ny placering af FDM’s test og bilsyn Aalborg, der samtidig gør det muligt på sigt at samle en del af vores aktiviteter et sted. Derfor har vi nu afgivet et betinget købstilbud på en erhvervsgrund i Svenstrup, der giver stor synlighed for FDM’s test og bilsyn, og der er samtidig gode muligheder for en senere udvidelse. Desuden har vi også skelet til, at den 3. Limfjordsforbindelse vil have til- og frakørsel tæt på vores nye placering. Vores købstilbud er dog betinget af, at den fremlagte lokalplan for området vedtages, siger divisionschef i FDM’s test og bilsyn, Henning Pedersen.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

TN Udvikling har netop til FDM solgt det første areal af en kommende 111.000 kvm stor erhvervsgrund på Hobrovej 614 i Svenstrup – tæt på Ikea, City Syd og motorvej E45 syd for Aalborg

Derfor har TN Udvikling investeret
Hos TN Udvikling, som udvikler den i alt 111.000 kvm store erhvervsgrund, forklarer direktør og stifter Torben Nielsen, der er hovedejer af TN Udvikling sammen med entreprenør- og udviklingskoncernen KPC, hvorfor udviklingsselskabet har valgt at investere i den store erhvervsgrund.

– Vi valgte at investere i netop denne grund, fordi den kommende 3. Limfjordsforbindelse og adgang til E45 samt City Syd er tæt herpå. Vi er sikre på, at med FDM som ejer følger der snart flere virksomheder med ud på de nye erhvervsgrunde, som sælges fra minimum 10.000 kvm.

Steen Royberg, der er partner i Nordicals Aalborg, har været mægler på det samlede grundsalg på de 111.000 kvm samt opdeling og videresalg af de første 22.000 kvm.

– TN Udvikling er i samarbejde med Aalborg Kommune ved at modernisere plangrundlaget af grunden, som oprindelig har ligget til udvidelse af Gøl Pølser, og jeg er sikkert på, at vi i løbet af den kommende tid får udsolgt af disse attraktive erhvervsgrunde, siger Steen Royberg.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder