Peter Stenholm tiltræder senest 1. maj som adm. direktør i erhvervsorganisationen Ejendomdanmark. Foto: Ejendomdanmark

Ny adm. direktør i Ejendomdanmark: – Han har ’mursten i blodet’

Ejendomsbranchens erhvervsorganisation, Ejendomdanmark, har ansat Peter Stenholm som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri, hvor han har stået i spidsen for DI Byggeri, og det er ikke længe siden, han mødte i hvert fald en del af ejendomsbranchen, da han åbnede Estate Medias Byggedagene i november.

Peter Stenholm tiltræder senest 1. maj, oplyser Ejendomdanmark.

Ansættelsen af Peter Stenholm kommer, efter Jannick Nytoft i oktober opsagde sin stilling som adm. direktør i Ejendomdanmark for i stedet at blive adm. direktør i Horesta, branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer, hvor han tiltrådte 1. januar.

Læs mere i Adm. direktør stopper i Ejendomdanmark – har fået nyt topjob

Ejendomdanmarks bestyrelsesformand, Henrik Dahl Jeppesen, er naturligvis tilfreds med ansættelsen af Peter Stenholm.

– Ejendomsbranchen er under rivende udvikling. Den grønne omstilling, digitalisering og demografiske ændringer medfører store forandringer. Peter Stenholm har et indgående kendskab til at lede organisationer i forandring, og han er den helt rigtige til at ruste Ejendomdanmark til fremtiden, siger Henrik Dahl Jeppesen og fortsætter:

– Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, men i sidste ende var valget let. Peter Stenholm er en erfaren og sympatisk chef, der kan styrke organisationens daglige arbejde og bringe os endnu tættere på vores medlemmer. Han har samtidig ’mursten i blodet’ og politisk næse, så Peter Stenholm er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores sekretariat og levere de rigtige løsninger til ejendomsbranchen, siger Henrik Dahl Jeppesen i en meddelelse.

Fokusområder
Grøn omstilling og medlemsbesøg landet rundt står højt på den kommende direktørs opmærksomhedsliste. Allermest glæder Peter Stenholm sig til at møde aktørerne i branchen.

– Jeg vil prioritere det utroligt højt at komme ud og møde vores medlemmer over hele landet. Det er medlemmerne, der ved, hvor skoen trykker, og dermed hvordan vi bedst kan sikre, at ejendomsbranchen er rustet til fremtiden. Der er ingen tvivl om, at jeg også vil bruge rigtig meget tid på, at branchen står rigtigt, når det kommer til bæredygtighed, socialt ansvar og klima. Både når der skal forhandles grønne reformer nu og her – og i de kommende års debat om at nå Danmarks klimamålsætninger, siger 56-årige Peter Stenholm.

Tidligere ansættelser
Peter Stenholm har været direktør i Dansk Byggeri og senest vicedirektør og branchedirektør i DI, ligesom han tidligere har arbejdet i HTS, Dansk Arbejdsgiverforening og Forsvarsministeriet. Peter Stenholm har en baggrund som advokat.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder