Casa har købt byggefelt B10 i Lisbjerg, hvor selskabet vil bygge over 100 lejligheder og rækkehuse, som skal stå klar i 2024. Illustration: Norconsult Arkitektur

Casa køber byggefelt i Lisbjerg til projekt med over 100 boliger

Casa har købt byggefelt B10 i Lisbjerg cirka 7 km nordnordvest for Aarhus. Her vil udviklings- og entreprenørselskabet bygge over 100 boliger, som skal stå klar i 2024. Det drejer sig om lejligheder og rækkehuse, som certificeres med DGNB-Guld i et helt nyt, bæredygtigt område.

Det oplyser Casa uden at komme ind på hverken transaktionssum, som endnu ikke er offentliggjort, eller projektsum.

– Lisbjerg er et af Danmarks største udviklingsområder lige nu, som fuldt udbygget kommer til at rumme 25.000 indbyggere og flere tusind arbejdspladser. Vi er glade for at være med i udviklingen fra dag ét og har store ambitioner for projektet. Vi starter lokalplanprocessen op i foråret og forventer at gå i jorden i sommeren 2023, siger adm. direktør Torben Modvig, Casa.

Det nye byområde udvikles i samarbejde med i Norconsult Arkitektur og består i det fremlagte forslag af tre gårdrum, der er samlet som et trekløver med en grøn kile som stilk. De tre gårdrum forbindes med et loop af stiforbindelser. Derudover bliver et fælles bytorv etableret.

Det endelige projekt udformes i samarbejde mellem Casa, Norconsult Arkitektur og Aarhus Kommune.

Lokalplanprocessen starter i foråret 2022. Der er byggestart i sommeren 2023 og forventes færdigt i efteråret 2024, oplyser Casa.

Læs også Nrep og Casa bag 226 lejeboliger i Lisbjerg

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder