Foto: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste handler for godt 200 millioner kr.

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

På dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler beløber den samlede transaktionssum sig til 205 millioner kr.

 

Dagens handelsoverblik

Kildevej 5, 4622 Havdrup (77.500.000 DKK)
Køber LIND & RISØR A/S
Sælger BERNT NIELSEN A/S
Albuen 29, 6000 Kolding (47.500.000 DKK)
Køber Ejendomsselskabet Albuen 29 ApS
Sælger DANFOSS A/S
Strandkvanen 8, 4600 Køge (43.334.000 DKK)
Køber SH35 ApS
Sælger KØGE KYST P/S
Hans Schacksvej 2, 5300 Kerteminde (24.500.000 DKK)
Køber KERTEMINDE BRUGSFORENING
Sælger Kerteminde kommune
Industrivangen 18, 2635 Ishøj (12.300.000 DKK)
Køber I2 ApS
Sælger JH TRANSPORT ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder