Adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton. Foto: Koncenton

Koncenton vil skyde knap 1 milliard kr. i mikroboliger

Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har så stor tiltro til mikroboliger på måske 30 kvm, at det Aarhus-baserede investeringsselskab via en nyoprettet fond skyder knap 1 milliard kr. i mikroboliger.

Det sker i et koncept, som Koncenton kalder ’Simple living’, skriver Dagbladet Børsen.

– Vi ser en kraftigt voksende singlekultur og en fortsat stigende tendens til, at flere vil bo i centrum af de store byer. Interessen for små boliger har virkelig taget fart de seneste år, og det markedspotentiale vil vi ramme, siger adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton, til Børsen.

Koncenton vil i de kommende år udvide sin portefølje med fire til seks ejendomme i landets største studiebyer. Det skal resultere i cirka 500 mikrolejligheder.

I 2021 købte Koncenton ejendomme for i alt 5 milliarder kr., hvilket var ny rekord for ejendomsinvesteringsselskabet, som forvalter ejendomme for cirka 14 milliarder kr. fordelt på 6.445 boliger.

Koncenton blev etableret i 2015.

Læs også Koncenton vil investere 10 milliarder kr. i seniorboligprojekter

Læs også Koncenton: Vi har modtaget bud på størstedelen af vores portefølje på over 12 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder