Adm. direktør Jan Kristensen, Elf Development. Foto: Elf Development

Elf køber op til endnu et boligkvarterprojekt

Smedeland 6 er navnet på den erhvervsejendom i Glostrup, som Elf Development overtog per 31. december 2021, oplyser projektudvikleren.

Planen er, at ejendommen, som hidtil har været anvendt til erhvervsformål, skal konverteres til et 15.000 kvm stort bykvarter svarende til cirka 170 nyopførte boliger på mellem 55 og 100 kvm.

Projektet er en del af en større masterplan for den 160 ha store Hersted Industripark, oplyser Elf Development, som har givet 60,5 millioner kr. for erhvervsejendommen på Smedeland 6. Bag salget står Structura i nordsjællandske Espergærde.

Læs også Se årets første tinglyste handler – handler for knap 700 millioner kr.

ELF Development er ved at udarbejde lokalplan for ejendommen med en forventning om at kunne tage første spadestik i starten af 2023.

– Vi har en klar vision med vores igangværende udviklingsprojekter såvel som de projekter, vi har på tegnebrættet. Visionen knytter sig særligt til de tre overordnede fokusområder; bæredygtighed, socialt ansvar og biodiversitet. Det udgør naturligvis også fundamentet for den videre proces med Smedeland 6 i Glostrup, siger adm. direktør Jan Kristensen, Elf Development.

Elf Development står blandt andet bag Trongården i Lyngby, der består af 187 ejer- og lejeboliger, og Irmabyen i Rødovre, der huser cirka 3.000 beboere fordelt på cirka 1.000 boliger.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Smedeland 6-boligprojektet i Glostrup. Det 15.000 kvm store projekt svarer til cirka 170 nyopførte boliger på mellem 55 og 100 kvm, oplyser Elf Development. Illustration: Elf Development

Egenkapital vokset til 899 millioner kr.
Elf Development A/S havde på balancedagen 31. december 2020 aktiver for i alt 2.770 millioner kr. mod en balance på 2.667 millioner kr. året før, mens egenkapitalen var vokset til 899 millioner kr. fra 746 millioner kr. ultimo 2019 – svarende til en soliditetsgrad på 32,4 procent.

Elf Development i Søborg er helejet af Group Co-CEO Ludvig Find og Group Co-CEO Andreea Kaiser, der også er bestyrelsesformand. Parret stiftede selskabet i 2006.

Læs om Elfs 2020-resultater og 2021-forventninger i:

Elf med nyt stærkt regnskab – får overskud på 200 millioner kr.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder