Thomas Fog, kommende Chief Real Estate Officer hos Deas, får ansvaret for Deas’ Centre of Excellence Development & Buildings. Foto: Deas

Deas opruster igen med ledende profil – henter President i Coor

1. april tiltræder Thomas Fog som Chief Real Estate Officer hos ejendomsforvalteren Deas. Tiltrædelsen kommer i forlængelse af, at Group CEO Rikke Lykke har hentet flere stærke profiler til sit ledelseshold.

Thomas Fog får ansvaret for Deas’ Centre of Excellence Development & Buildings, som Rikke Lykke har etableret. Excellence-centret rummer Deas rådgivning og services inden for development, byggeteknisk rådgivning med projektledelse og bygherre-, energi-, klima- og bæredygtighedsrådgivning, samt facility services og management.

– Jeg er virkelig glad for at byde velkommen til Thomas Fog. Han skal fremme Deas’ digitale rejse og har en særdeles innovativ og techdrevet tilgang til alt fra development til facility management og services med drift af ejendomme. Thomas skal være med til at løfte os til at blive en endnu mere værdiskabende partner og rådgiver for vores investorer. Vi skal bidrage med bæredygtige løsninger og bruge digitalisering til at gøre en forskel i investorernes ejendomme samt i interaktion med brugerne, og her er Thomas den helt rette profil, siger Group CEO Rikke Lykke, Deas, i en meddelelse.

Læs også Anette Grotum bliver Head of Asset Management i Deas

Læs også Nadim Stub og to andre nye profiler skal gøre Deas bedst på det digitale område

Thomas Fogs opgaver og ansvarsområder
Thomas Fog har siden 2014 været Business Unit President for Division FM og Division Property i facility management-leverandøren Coor. Han er medlem af bestyrelsen i Proptech Danmark og har i over 20 år haft ledende stillinger, blandt andet hos teknologileverandøren Eagleburgmann EJ og Kemp & Lauritzen. Thomas Fog er certificeret inden for blandt andet Change Management, Executive Management og projektledelse.

Thomas Fog får det overordnede ledelsesansvar for Deas’ over 470 medarbejdere inden for development, byggeteknisk rådgivning samt facility services og management.

Deas Gruppen driver over 2.600 ejendomme i hele Norden og håndterer mere end 1.200 udviklingsprojekter og byggesager årligt.

– Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Deas’ mange dygtige medarbejdere og specialister. Vi skal sammen med Deas’ investorer sikre en innovativ og bæredygtig udvikling af ejendommene med brug af intelligente løsninger inden for eksempel ejendomsdrift til glæde for både miljø, økonomi og ikke mindst for ejendommenes brugere, siger Thomas Fog.

Et halvt år med Rikke Lykke som Group CEO
Deas Gruppen, som består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S, er ejet af den London-baserede kapitalfond Montagu Private Equity. Siden august 2021 har Rikke Lykke, der er tidligere European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia, været adm. direktør i Deas Gruppen.

Læs stort interview med Rikke Lykke i Estate Magasin nr. 4/2021 her

Deas Gruppens resultat før skat endte i 2020 på 41 millioner kr. mod 60,3 millioner kr. i 2019 – et fald på 32 procent.

Læs mere i Deas Gruppens top står stille – bunden dykker markant

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje