Underskrivelse af aftalen mellem Container Living, Slagelse Kommune og det almene boligselskab FOB. Yderst til højre ses Brian Gade, der er adm. direktør i Container Living. Foto: Presse

Container Living finder sjællandsk by til 160 boliger

Container Living, Slagelse Kommune og det almene boligselskab FOB har indgået en foreløbig aftale om byggeri af 160 DGNB-certificerede boliger i Ringparken i Slagelse.

Aftalen kommer som en del af den helhedsplan, der ’har til formål at sætte skub i udviklingen af området’, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hos Container Living, der udvikler bæredygtige boliger baseret på modulære containerløsninger, ser adm. direktør Brian Gade frem til samarbejdet med Slagelse Kommune og FOB om at udvikle og forbedre boligområdet. ’Et fælles fokus på at skabe bedre boliger og grønne områder, der understøtter fællesskabet, er kerneværdierne for samarbejdets muligheder og realisering’, oplyser parterne.

Aftalen betyder, at Container Living allerede har igangsat de indledende planlægnings- og undersøgelsesaktiviteter. Inden for de næste uger vil man kunne se boremaskiner udføre jord- og miljøundersøgelser, ligesom de første idé- og skitseforslag forventes at foreligge ultimo februar.

– Vi har store ambitioner for både projektet og arkitekturen, hvorfor der udføres ikke mindre end tre idé- og skitseforslag, oplyser Brian Gade.

Thylander og Rasmus Juul-Nyholm med i ejerkreds
Med i ejerkredsen bag Container Living, der i 2016 blev etableret af Vejle-baserede Mølholm Kapital, er blandt andet ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskabet Thylander samt Cobblestone-medstifter og -medejer Rasmus Juul-Nyholm, der også er medstifter af det bæredygtige ejendomsselskab Home.Earth.

Læs meget mere om Container Living i:

Container Living udvider ejerkredsen – vil indtage hele Skandinavien

Læs også Thylander bliver medejer af Container Living – ser stort potentiale

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder