Magnus Kjøller. Foto: Magnus Kjøller Holding

Udenlandsdansker vil bygge boliger langs E45 – jagter grunde for en kvart milliard kr.

Kjøller Ejendomme går nu på opkøbsjagt og vil købe byggegrunde for en kvart milliard kr. til boliger.

Det oplyser Kjøller Ejendomme ejet af Magnus Kjøller Holding, som er et privatejet holding- og investeringsselskab helejet af den danske iværksætter Magnus Kjøller.

Selskabet, der i dag drives fra kontoret i Dubai, fokuserer på investeringer i både startups og etablerede virksomheder samt hjælp til eksisterende porteføljeselskaber med strategisk rådgivning.

Mens Kjøller Ejendommes fokus hidtil har været på Aalborg og omegn retter selskabet nu blikket mod byerne langs E45-motorvejen.

– Vi tror på, at flere vil bosætte sig i oplandsbyerne i de kommende år, så længe det er nemt at komme til og fra de større byer. Derfor går vi nu aktivt ud og siger i markedet, at byggegrunde i både små og store byer langs motorvej E45 har interesse for os, siger Magnus Kjøller.

– De senere år har vi haft succes med at bygge selv, så det giver os appetit på at finde nye grunde, vi kan købe og udvikle nye projekter på, siger Magnus Kjøller i en meddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Kjøller Ejendomme

Porteføljeværdi på over en halv milliard kr.
Aktuelt bygger Kjøller Ejendomme i Nørresundby, hvor 20 nye udlejningsboliger står klar til indflytning senere i år.

Kjøller Ejendomme – med speciale i udlejning af boligejendomme i Aalborg – blev stiftet i 2015 af Magnus Kjøller. Fra 2015 er virksomhedens portefølje vokset til en estimeret værdi på over 500 millioner kr. med cirka 200 boligenheder og en håndfuld erhvervslejemål, oplyser ejendomsselskabet.

I forbindelse med, at Magnus Kjøller Holding købte partner og medejer Anne Mette Frost ud i februar 2020, blev selskabet omdøbt til Kjøller Ejendomme A/S fra Frost & Kjøller Ejendomme A/S.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder