Foto: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste handler for knap 200 millioner kr.

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

På dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler beløber den samlede transaktionssum sig til 178 millioner kr.

 

Dagens handelsoverblik

Kildebrøndevej 60, 2670 Greve (125.000.000 DKK)
Køber Cemb Leasing ApS
Sælger EUROPARTNER GREVE ApS
Oksebrovej 2, Skovsø, 4200 Slagelse (20.000.000 DKK)
Køber Onlysleep A/S
Sælger EJENDOMSSELSKAB ApS
Storegade 196, 6705 Esbjerg Ø (17.767.000 DKK)
Køber REMA Etablering A/S
Sælger LØVBJERG DETAIL ApS
Dronningens Tværgade 5, st., 1302 København K (15.400.000 DKK)
Køber Copenhagen Contemporary ApS
Sælger Ricky Bjørn NordsønRebekka Bay Rasmussen

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder