Nordic-Lounge-2-2019-Mipim
Sådan så det ud til Nordic Lounge i 2019. Den 15. marts går det løs igen mellem kl. 17-19

Mipim-guide: 265 danskere har tilmeldt sig Mipim

Med under to måneder til Mipim og Corona som en mere og mere overskuelig modarbejder, så er der flere og flere aktører i ejendomsbranchen, der skruer op for aktiviteterne på Mipim og både inviterer til sociale arrangementer og generelle invitationer til at ses på Linkedin.

Her medio januar er knap 11.000 tilmeldt Mipim, heraf cirka 265 danskere. Da en sædvanlig udgave af Mipim sidst løb af stablen i 2019, var der omkring 28.000 deltagere, heraf 700 danskere. Mipim har selv meldt ud, at messen forventer samme antal udstillere som i 2019 hvert fald hvad angår udstillere fra Europa og Mellemøsten.

Med troen på, at Mipim faktisk gennemføres, begynder de fleste tilmeldte nu at planlægge deltagelse og arrangementer. Mipim løber fra  tirsdag til fredag, men allerede mandag aften er det mere og mere almindeligt, at de første middage finder sted. Sådan tyder det også allerede nu på, at det bliver i år, og hvis man gerne vil nå frem til middag mandag, så arrangerer Estate Media igen i år direkte fly til Cannes fra Københavns Lufthavn kun for ejendomsaktører med mulighed for at ’lande’ på rådhuspladsen i Cannes ved 16-17-tiden klar til aftenens arrangementer.

Klimaaftalens ’fader’ giver keynote
Mipims første ’hot shot’ udmelding fra programmet er den tidligere franske præsident François Hollande som holder årets keynote. Han kommer til at tale om klimaudviklingen. Ikke mindst fordi han var præsident i Frankrig, da klimaaftalen i Paris blev indgået i 2015. Han kommer i sin keynote til at se på, hvordan man møder udfordringerne i forhold til at drive den urbane udvikling. Han kommer også til at tale om vigtige sociale dagsordener i forlængelse af pandemien og om, hvordan man tackler diversitet, lighed og arbejdsmæssige udfordringer.

– Vi er i fuld gang med at planlægge, hvad der ser ud til at blive en skelsættende begivenhed for ejendomsbranchen i 2022. Det er fantastisk at opleve, at der er så stærkt et ønske i ejendomsindustrien om at mødes, og det antal, der er nu er tilmeldt, er stærkt opmuntrende. Jeg håber, at denne udmelding om, at vi kører som planlagt, giver dem, der stadig overvejer, om de skal tage på mipim, tro på, at det giver mening at planlægge at komme til Cannes i marts. Vi ser frem til at tilbyde alle en både sikker og spændende event i forlængelse af vores tradition med at tiltrække de største navne i ejendomsbranchen, siger adm. direktør Ronan Vaspart, Mipim.

Dansk deltagelse
En af de danske virksomheder, der nu har besluttet, at de tager på Mipim, er bygherrerådgiveren Kuben Management og deres analyseenhed Exometric. Her deltager fire fra selskabet. Direktør Nikolaj Pfeiffer er ansvarlig for planlægningen.

– Vi vil gerne møde nuværende og fremtidige samarbejdspartnere under uformelle former. Derfor laver vi forskellige netværksskabende arrangementer, hvor vi gerne vil facilitere samarbejdet mellem forskellige aktører, siger direktør Nikolaj Pfeiffer, Exometric, der deltager sammen med adm. direktør i Kuben Management Ulf Christensen, projektudviklingsdirektør Michael Nyboe og regionsdirektør Henrik Steen Sørensen.

Kuben og Exometric imødeser, hvor stort Mipim egentlig bliver i år med interesse.

– Vi har en række nye danske og udenlandske samarbejdspartnere, og det bliver en kærkommen lejlighed til at mødes med dem. Det er altid relevant for os at komme på Mipim og mødes med vores samarbejdspartnere, men det er klart, at jo flere relevante, der kommer, jo mere kan man få ud af det. Det er dog ikke nødvendigvis antallet, der er afgørende, men mere at det er de rigtige, der kommer. Desuden ved vi, at der også kommer en del danskere, som ikke køber indgang til udstillingen. I alle fald ser vi meget frem til at møde eksisterende og kommende samarbejdspartnere og skabe relationer og facilitere netværk blandt aktører i branchen om fremtidige udviklingsprojekter, siger Nikolaj Pfeiffer.

Alle er velkomne til Nordic Lounge
Blandt de øvrige arrangementer, der allerede er på plads, er Mipim Awards. De bliver uddelt den 17. marts, og Danmark har en stærk tradition for at være med i vinderfeltet. Så sent som i september vandt arkitekt Lars Gitz en pris for Basecamp byggeriet i Lyngby Nord for København.

Mipim har endnu ikke meldt ud, om der kommer et stort cocktailparty tirsdag aften som der plejer. Men en anden fast begivenhed er på plads. Det drejer sig om Nordic Lounge, der løber af stablen den 15. marts klokken 17 til 19. Her er det fast tradition at at mødes og indlede sin mipim tid.

I 2019 deltog mere end 750 i Nordic Lounge. Igen i år står Estate Media klar til at byde velkommen i markedshallerne Marché Forville, hvor alle kan ønske hinanden et godt Mipim og tage hul på årets netværk.

Læs alle artikler om Mipim her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder