M+ Ejendomme, som er helejet af Casa-stifter Michael Mortensen, har netop overtaget en godt 22.000 kvm stor ejendom, der er en af Hedensteds største ejendomme med et grundareal på 89.000 kvm. Foto: Nordicals

M+ Ejendomme køber ejendom med stort byudviklingspotentiale 

M+ Ejendomme, som er helejet af Casa-medstifter Michael Mortensen, har netop overtaget en godt 22.000 kvm stor ejendom, der er en af Hedensteds største ejendomme med et grundareal på 89.000 kvm.

Det oplyser Nordicals Horsens, som har formidlet salget.

Bag salget af lagerejendommen på Løsningvej 30 centralt i Hedensted står lokale Jørgen Rasmussen, der er tidligere entreprenør. Han sælger som led i et generationsskifte.

Transaktionssummen ønsker parterne ikke at offentliggøre, og ejendommen er endnu ikke tinglyst.

Udviklingsmuligheder
Det er især ejendommens potentiale til at blive et fremtidigt byudviklingsområde, der har fået M+ Ejendomme og Michael Mortensen til at købe investeringsejendommen, som er fuldt udlejet. Ankerlejer er Stark, der benytter den som centrallager for selskabets trævarer. Derudover er der to lejere. Udover nuværende lejere besidder bygninger og grundareal også spændende udviklingsmuligheder, fortæller partner Per Ahlgreen fra Nordicals Horsens.

– Det har været en spændende opgave at få betroet, fordi denne form for handler i lige så høj grad er funderet på de fremtidige muligheder som aktuelle, kommercielle betragtninger. Dette skal synliggøres over for potentielle købere og i handler som denne handler det i udpræget grad om at finde et match, hvor de aktuelle forhold og ejendommens nuværende lejere sættes overfor de fremtidige udviklingsmuligheder.

M+ Ejendomme ejer i forvejen en række ejendomme og ejendomsudviklingsprojekter i området mellem Aarhus og Vejle.

M+ Ejendomme er i opkøbet af Løsningvej 30 i Hedensted blevet rådgivet af Gorrissen Federspiel, mens sælger i form af Jørgen Rasmussen er blevet rådgivet af blandt andet Nordicals Horsens og Codex Advokater.

Læs mere om M+ Ejendomme i:

Navneskifte og to nye adm. direktører i Casa Group

Læs alle nyheder om industriejendomme her

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder