Kontorejendommen på Kochsgade 31C i Odense M. Foto: Google Maps

Ejerkreds bag kontorfællesskab køber Odense-ejendom af M7

Ejerkredsen bag kontorfællesskabet Coworking Plus, som i dag er hovedlejer i kontorejendommen, har købt ejendommen på Kochsgade 31C i Odense M.

Det sker i en handel til 52,5 millioner kr. med det britiske investerings- og forvaltningsselskab M7 Real Estate som sælger, oplyser Colliers, som har formidlet handlen.

– Salgsprocessen tog nogle måneder, inden køber og sælger fandt hinanden, oplyser Managing Director Mikkel Seitzberg Mikkelsen, M7 Real Estate i Danmark.

Selve ejendommen i Skibhuskvarteret er opført i 1915 til den gamle fynske knallert- og cykelfabrikant SCO, men har også i nyere tid huset TDC, Vester Kopi og CCS Træningscenter. Det meste af stuen og de to øverste etager er i dag udlejet til Coworking Plus på en længerevarende lejekontrakt.

Udover Colliers har Accura rådgivet M7 Real Estate i salget, mens køber i form af ejerkredsen bag Coworking Plus er blevet rådgivet af Fokus Advokater.

Søren Bolding Kristensen, Odense, er med en ejerandel på 35 procent reel ejer af Coworking Plus, fremgår det af CVR.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle Odense-nyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Talentportræt af Josephine: Kend dine begrænsninger – men lad dig ikke begrænse af dem