Adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep. Foto: Wilfred Gachau

Nrep rejser yderligere 4,5 milliarder kr. til rekordstor nordisk fond

Nrep har rejst yderligere godt 4,5 milliarder kr. – 608 millioner euro – til sin største fond, Nrep Income+ (NIP), hvorved den samlede kapitalrejsning kommer op på 1,6 milliard euro, svarende til omkring 12 milliarder kr.

Det oplyser den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København.

Nrep oplyser, at to tredjedele af anden runde af kapitalrejsningen til fonden, som sigter mod langsigtede investeringer i logistikejendomme, boliger, kontorer og plejehjem, kommer fra eksisterende investorer, mens resten kommer fra nye.

Nrep sigter mod at rejse yderligere mellem 500 og 750 millioner euro – mellem 3,7 og 5,6 milliarder kr. – til fonden inden udgangen af 2022. Det vil bringe den samlede volumen op på 2,5 milliarder euro – omkring 18,6 milliarder kr.

– Understøttet af vedvarende forbrugertendenser og demografiske udviklinger giver NIP os mulighed for at udvide vores langsigtede tilgang yderligere til at generere mere indkomstorienteret værdi, siger adm. direktør og partner Claus Mathisen, Nrep, i en kommentar til den nye kapitalrejsning.

Milliardopkøb i Odense
NIP-fonden har hidtil investeret knap 1 milliard euro – knap 7,5 milliarder kr. – fordelt på 20 opkøb. Ifølge Nrep er NIP den største core-plus-fond i Norden nogensinde.

Blandt NIP’s investeringer, som er en open-ended investeringsfond, er købet af 567 boliger. Langt hovedparten af ejendommene ligger i Odense, mens en mindre del af porteføljen ligger i København og Svendborg. Milliardhandlen med den 46.000 kvm store ejendomsportefølje bestående af 23 ejendomme blev annonceret i november 2021.

Læs mere i Ny milliardhandel: Nrep køber 567 boliger i primært Odense

NIP-fonden, som blev lanceret i marts 2021, giver Nrep kapacitet til investeringer i hele Norden. Blandt investorerne i NIP er Novo Holdings og hollandske Bouwinvest.

Læs mere i Nrep rejser 6,7 milliarder kr. til ny ’uendelig’ fond

Ved indgangen til 2022 forvaltede Nrep ejendomme for 14 milliarder euro – 104 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder