Helle Hangaard er teamchef for Deas’ nyetablerede team ’Certificeringer og grønne løsninger’. Foto: Deas

Deas ansætter arkitekt som chef for bæredygtighedsteam

Helle Hangaard er nyansat teamchef for Deas’ nyetablerede team ’Certificeringer og grønne løsninger’.

Deas, landets største ejendomsadministrator, oplever ’massiv’ efterspørgsel blandt investorer på at bæredygtighedscertificere ejendomsporteføljer. Især den nye DGNB-certificering efter standarden for ’ejendomme i drift’ (Buildings in Use) er efterspurgt. Til at håndtere den nødvendige dataindsamling og dokumentation har Deas samlet koncernens kompetencer i et nyetableret team med Helle Hangaard i spidsen. Deas har over 100 certificeringer på vej i 2022 på vegne af en række forskellige kunder.

Helle Hangaard, der er tiltrådt i Deas, er uddannet landskabsarkitekt og har over 20 års erfaring fra arkitektbranchen. Hun har en solid ledelseserfaring samt erfaring med strategisk byudvikling og landskabsarkitektur, herunder projektering og udvikling af bolignære friarealer, senest som forretningsområdechef i Arkitema inden for urban design.

Fokusområder
– Gode udearealer omkring ejendomme, der støtter op om blandt andet biodiversitet og socialt fællesskab, prioriteres i stigende grad, når investeringsejendomme udvikles og renoveres, og Helle Hangaard skal derfor også bruge sin omfattende viden til at rådgive vores kunder i landskabsprojekter, hvor elementer som klimatilpasning, infrastruktur, fælleskabsdannende faciliteter samt øget biodiversitet skal indtænkes og styrkes i planlægning af ejendommes udearealerne, så det samlede bæredygtige aftryk forbedres, oplyser Deas.

Deas Gruppen, som består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S, er ejet af den London-baserede kapitalfond Montagu Private Equity. Siden august 2021 har Rikke Lykke, der er tidligere European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia, været adm. direktør i Deas Gruppen.

Læs stort interview med Rikke Lykke i Estate Magasin nr. 4/2021 her

Deas Gruppens resultat før skat endte i 2020 på 41 millioner kr. mod 60,3 millioner kr. i 2019 – et fald på 32 procent.

Læs mere i Deas Gruppens top står stille – bunden dykker markant

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder