Ida Mose er en af de tre nye partnere i 1927 Estate. Foto: Clienti

1927 Estate udvider ejerkredsen – denne gang med tre partnere

Det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate optager tre nye medarbejdere som partnere.

Det drejer sig om Martin Sohn (juridisk chef), Lasse Lindkvist Hansen (teknisk chef) og Ida Mose (administrationschef), der alle til dagligt leder hver sin afdeling i 1927 Estate.

De er alle kommet til 1927 Estate med erfaring i bagagen. Martin Sohn med 7 års erfaring fra Bech-Bruun, Lasse Lindkvist Hansen med knap 10 år i alt hos JFP og STB Byg og Ida Mose med eget ejendomsadministrationsselskab, som hun netop har solgt til 1927 Estate.

Læs mere i 1927 Estate køber administrationsselskab

– Alle vores medarbejdere i 1927 Estate gør et fantastisk stykke arbejde. At vi nu kan byde yderligere tre velkommen i ejerkredsen er kun glædeligt i vores bestræbelser på at højne kompetenceniveauet yderligere og nå vores ambitiøse og grønne vækstmål, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Ejerkreds
1927 Estate gearede i 2019 op til yderligere vækst med adm. direktør Søren Hampen Kristensen i spidsen for en investorgruppe, der overtog 50 procent af virksomheden.

Læs mere i Aarhus-udvikler udvider ejerkredsen kraftigt

Det er denne vækstrejse, som bliver understøttet med de nye partnere, fremhæver 1927 Estate.

Foruden majoritetsejerne og de tre nye partnere består ejerkredsen af Peter Larsen, Tina Linding Lange-Kornbak, Martin Odgaard og Margit Torp.

Læs også 1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

 

Fakta: 1927 Estate

– 1927 Estate er et areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov ved Aarhus

– 1927 Estate er stiftet af 4. generation ved Gitte Buus Jensen og er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en investorkreds med adm. direktør Søren Hampen Kristensen i spidsen, der overtog 50 procent af virksomheden i 2019

– Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder