Foto: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste handler for over 100 millioner kr.

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

 

Dagens handelsoverblik

Torveporten 20, 2500 Valby (92.412.500 DKK)
Køber PKA
Sælger NVU 7 ApS (ejet af FB Gruppen)
Gambøtvej 26, Thurø, 5700 Svendborg (42.000.000 DKK)
Køber Gambøtvej 26 ApS (ejet af NPV)
Sælger Thurøbund Marina A/S (ejet af Cai Edelbo Larsen via Ejendomsaktieselskabet Silja)

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder