De to stiftere af Nordic Female Founders, Mia Wagner (i midten) og Anne Stampe Olesen, sammen med adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren. De står foran det 1.500 kvm store kontorfællesskab Female Founders House i Bredgade 45B i København, som åbner i juni. Foto: Jeudan

Nordic Female Founders og Jeudan åbner kontorfællesskab for kvindelige iværksættere

Til juni åbner Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan et 1.500 kvm stort kontorfællesskab for kvindelige iværksættere i København. Navnet bliver Female Founders House, og kontorfællesskabet åbner i Bredgade 45B i indre by.

Bag Nordic Female Founders står Mia Wagner og Anne Stampe Olesen.

Female Founders House med 120 kontorpladser i tre etager kommer til at rumme blandt andet kontorfællesskab, yogarum, mødelokaler og loungeområder – alt sammen gennemsyret af en iværksætterånd og en stemning af womens empowerment, fremhæver Mia Wagner og Anne Stampe Olesen.

– Vores erfaring viser os, at kvinder som selvstændige erhvervsdrivende er ensomme og alene. Med Female Founders House forsøger vi at skabe den platform, der mangler, for at samle kvinder omkring en kultur af iværksætteri og virkelyst. Female Founders House bliver et sted, hvor de store hjælper de små, og de hurtige hjælper de langsomme. Der skal skabes en kultur, hvor alle går ind og støtter og hjælper hinanden frem. Vi tror på, at vi med professionalisering og fællesskab sammen kan skabe vækst i virksomheder, siger Mia Wagner og Anne Stampe Olesen i en meddelelse.

Nordic Female Founders bliver bakket op af Jeudan, der har erfaring med blandt andet opbygning af kontorfællesskaber.

– Female Founders House vil give iværksættervirksomheder en unik mulighed for at arbejde i et inspirerende miljø omgivet af andre tilsvarende virksomheder. Det er vores erfaring fra Jeudans øvrige kontorfællesskaber, at det er grobund for noget helt særligt, nemlig fremtidens virksomheder. I Female Founders House bygger vi derfor ikke kun et fællesskab, hvor der skabes værdi på tværs, men også plads til innovation, vækst og udvikling blandt iværksættere, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

(Artiklen fortsætter under illustrationen)

Female Founders House. Illustration: Jeudan

Dansk Industri: Et utroligt vigtigt initiativ
Mia Wagner og Anne Stampe Olesen oplyser, at Female Founders House blandt andet adskiller sig fra andre kontorfællesskaber ved at samle både investorer, iværksættere og faglige rådgivere under samme tag.

Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, Dansk Industri, mener ligeledes, at det er vigtigt at få fjernet de barrierer, som kvindelige iværksættere møder:

– Danske iværksættere skaber fremtidens vindervirksomheder, som er helt afgørende for Danmarks vækst og udvikling. Desværre er der i dag alt for få kvindelige iværksættere i Danmark. Vi ved, at talentet, idéerne og skabertrangen findes, men at kvinder bliver mødt af en række barrierer, som vi skal have ryddet af vejen.

– Vi er meget glade for Jeudans og Nordic Female Founders’ nye initiativ, der er utroligt vigtigt. Et spændende og kreativt kontorfællesskab, hvor nye idéer og viden kan spire og netværk kan udvikles, vil ikke bare være godt for de mange kvindelige iværksættere og tiltrække flere, men også for vores erhvervsliv og samfund som helhed, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, Dansk Industri, i en meddelelse.

Iværksættere af alle køn er velkomne i Female Founders House.

(Se faktaboks under billedet)

Bredgade 45B i indre København. Foto: Jeudan

 

Fakta: Female Founders House

– Female Founders House er skabt i samarbejde mellem Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan med den fælles vision om at skabe ’et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem’

– Huset åbner i juni 2022 i Bredgade 45B, 1260 København K, og bliver på 1.500 kvm fordelt på tre etager

– Der bliver 120 kontorpladser til iværksættere i huset

– Female Founders House vil byde på blandt andet netværksarrangementer, kontorpladser, sparring, yogalokale, loungeområder, mødelokaler og reception

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder