Fra venstre mod højre: Nyt bestyrelsesmedlem Henrik Tvarnø, adm. direktør Nina Mathiesen, bestyrelsesformand Martin Delfer, Cobes stifter og bestyrelsesmedlem Dan Stubbergaard samt bestyrelsesmedlem og midlertidig adm. direktør Mari Randsborg. Foto: Cobe

Cobe henter tidligere A.P. Møller-direktør til bestyrelsen – topdirektør går på barsel

Forhenværende direktør for A.P. Møller Fonden Henrik Tvarnø indtræder i Cobes bestyrelse, oplyser det København-baserede arkitektselskab.

Henrik Tvarnø har tidligere blandt andet været rektor på Syddansk Universitet, SDU, og direktør i Folketinget og har i dag en række bestyrelsesposter, heriblandt bestyrelsesformand i Designmuseum Danmark og Leder af Statens Kunstfonds repræsentantskab. Samtidig udtræder bestyrelsesmedlem Mari Randsborg midlertidigt fra Cobes bestyrelse for at vikariere for adm. direktør og partner Nina Mathiesen, mens hun er på barsel, inden hun er tilbage i august, oplyser Cobe til Estate Media.

Ny bestyrelse
Cobes bestyrelse består herefter af bestyrelsesformand Martin Delfer, Cobes stifter, hovedejer og bestyrelsesmedlem Dan Stubbergaard samt nyt bestyrelsesmedlem Henrik Tvarnø.

– Jeg ser meget frem til samarbejdet med Henrik Tvarnø i Cobes bestyrelse og er både glad, stolt og ydmyg over at starte samarbejdet op. Cobes bestyrelse består af en række markante profiler, som skal sikre os den rette forretningsmæssige og professionelle udvikling af Cobe for herigennem at realisere vores mål og mission: at blive et referencepunkt inden for bæredygtig, fremtidssikret arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning, siger Dan Stubbergaard i en meddelelse.

Historik
Cobe blev grundlagt i 2006 af arkitekt Dan Stubbergaard, der ejer 95 procent af arkitektfirmaet, mens arkitekt og adm. direktør Nina Mathiesen ejer de sidste 5 procent.

Cobe, som i dag har 150 medarbejdere, har blandt andet tegnet The Silo i Københavns Nordhavn, Christiansholm-projektet på Papirøen i Københavns Inderhavn og Køge Nord Station samt tegnet en række masterplaner, blandt andet for Københavns Nordhavn og senest Jernbanebyen i København.

Læs om selskabets 2020-resultater og 2021-forventninger i:

Cobe lider stor tilbagegang i Corona-år

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder