Søren Hampen Kristensen. a
Adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate. Foto: 1927 Estate

1927 Estate køber administrationsselskab

Det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate har netop færdiggjort købet af det Hobro-baserede ejendomsadministrationsselskab Mose Ejendomsadministration. Det sker ’i bestræbelserne på at løfte kundeoplevelsen til nye højder i investorers projekter såvel som i egen driftsportefølje’.

I 2021 indledte 1927 Estate og Mose Ejendomsadministration et strategisk samarbejde med henblik på at øge fokus på slutbrugeren og strømline de interne processer. Det er frugten af samarbejdet, der nu gør, at de to parter knytter et endnu tættere bånd, og at 1927 Estate overtager ejerskabet af Mose Ejendomsadministration. Det oplyser parterne uden at komme ind på transaktionssummen.

Samtidig bliver Ida Mose, stifter af Mose Ejendomsadministration, ny administrationschef i 1927 Estate.

– Det er en stor glæde at få Ida Mose og Mose EA med ombord. Mose Ejendomsadministration har vist sig meget kompetente inden for deres felt, både når det gælder dialogen med lejerne samt deres digitale mindset, som understøtter den gode beboeroplevelse. Det har vi erfaret på første hånd i det forgangne år, og vi ser en masse gode synergier i denne transaktion, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ida Mose. Foto: Clienti

Ida Mose glæder sig over salget af Mose Ejendomsadministration til 1927 Estate.

– Jeg glæder mig utroligt meget over, at Mose EA bliver en del af en alsidig og toptunet organisation, så vi sammen kan skabe endnu mere værdi for vores nuværende samt nye kunder: investorer, lejere og bestyrelser i ejer- og grundejerforeninger. Vi vil med denne transaktion i den grad kunne tilbyde endnu bedre service samt en større pallette af ydelser til vores kunder, siger stifteren af Mose EA.

Læs også 1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

 

Fakta: 1927 Estate

– 1927 Estate er et areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov ved Aarhus

– 1927 Estate er stiftet af 4. generation ved Gitte Buus Jensen og er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en investorkreds med adm. direktør Søren Hampen Kristensen i spidsen, der overtog 50 procent af virksomheden i 2019

– Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje

 

Fakta: Mose Ejendomsadministration

Mose Ejendomsadministration blev grundlagt i 2016. Fra selskabets kontor i Hobro tilbydes administration af både udlejningsejendomme (bolig og erhverv) samt ejer- og grundejerforeninger i hele Danmark

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder