Foto: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste handler for knap 150 millioner kr.

Estate Media, ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler og handler med grunde på over 10 millioner kr. Vi får data fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listerne er tilgængelige for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste handler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Den kan være indgået for flere dage, uger eller måneder siden. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

 

Dagens handelsoverblik

Holmkærvej 1, 8380 Trige (53.600.000 DKK)
Køber Trige – Holmkærvej 1-75 ApS (hovedejet af Flemming Haugaard Kristensen via Valbirk ApS)
Sælger I/S Århus IV
Rønnevangen 185A, 8471 Sabro (27.200.000 DKK)
Køber Ejendom ApS
Sælger Sabro Byejendomme ApS
Hagesholmvej 1, 4300 Holbæk (22.000.000 DKK)
Køber Christian Francois V Arnstedt
Sælger KIVI-TEX A/S
Jens Olsens Vej 13, Skejby, 8200 Aarhus N (19.600.000 DKK)
Køber MiBo Ejendomme ApS
Sælger SCHENKER A/S
Sigridsvej 13, 2900 Hellerup (13.500.000 DKK)
Køber Alexandra Linde
Sælger Andelsforeningen Sigridsvej 13

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder