Christina Holberg Fenger. Foto: Balder

Christina Holberg Fenger bliver vicedirektør i Balder: – Hun har Balder-hjertet

Christina Holberg Fenger tiltræder 1. marts en stilling som vicedirektør/COO i Balder Danmark, oplyser det svenskejede ejendomsselskab i Danmark.

Dermed vender Christina Holberg Fenger retur til Balder Danmark, som hun efter tre år forlod ved udgangen af september 2021, hvor hun stoppede som ejendomsdirektør.

Læs mere i Ejendomsdirektør Christina Holberg Fenger forlader Balder

– Et generationsskifte i familievirksomheden (Holberg Fenger-koncernen, red.) initierede hen over sommeren min opsigelse i Balder. Min beslutning frigav tid til, at vi i familien kunne danne konklusion om det rette generationsskifte, hvilket nu er landet optimalt, og mit fremtidige bidrag bliver i form af bestyrelsesmedlem og delt familieejerskab, siger 40-årige Christina Holberg Fenger.

Hendes far, ejendomsudvikler Flemming Holberg Fenger, indledte i december 2021 et igennem det sidste års tid planlagt generationsskifte, hvor aktiemajoriteten i Holberg Fenger-koncernen, som investerer, bygger, udlejer og sælger ejendomme hovedsageligt i Storkøbenhavn med en milliardbalance, overdrages til stifterens tre børn – Christina Holberg Fenger, Brian Holberg Fenger og Michelle Nordstrøm Vestbæk Andresen.

Læs mere i Ejendomsudvikler Flemming Holberg Fenger overdrager hovedejerskabet til sine børn

Derfor retur til Balder
Hos Balder Danmark skal Christina Holberg Fenger dermed igen arbejde sammen med blandt andre adm. direktør Flemming Joseph Jensen.

– Da Flemming Joseph Jensen tilbød, at jeg kunne komme tilbage til Balder i en mere strategisk rolle, tvivlede jeg ikke et sekund, før jeg sagde ja. Balder er en fantastisk virksomhed, og jeg brænder fortsat for en operationel hverdag, og med ESG, digitalisering og kundeoplevelsen/CX som et udvidet fokus og mandat ser jeg frem til, på ny, at indgå i et stærkt samarbejde med Flemming Joseph Jensen og den øvrige ledergruppe, siger Christina Holberg Fenger.

Flemming Joseph Jensen glæder sig over genansættelsen af Christina Holberg Fenger.

– Jeg er glad for, at jeg igen får Christina Holberg Fenger som kollega i Balder Danmark. Christina har Balder-hjertet med i det, hun engagerer sig i. Hun kender i forvejen vores ledelsesstil, firmakultur og store fokus på kunde- og medarbejdertilfredshed.

– Balder har også stor fokus på ESG, proptech og digitalisering. Christinas store energi, erfaring, kompetencer og netværk passer perfekt til hendes nye rolle som overordnet ansvarlig for disse fokusområder, siger Flemming Joseph Jensen.

Ny ledergruppe
Christina Holberg Fenger indtræder i Balder Danmarks ledergruppe, der herefter består af adm. direktør Flemming Joseph Jensen, vicedirektør/COO Christina Holberg Fenger, projektdirektør Jacob Hovmøller, kundedirektør Hannah Maria Østergaard og økonomichef René Lindegaard Olsen.

Balder Danmark A/S ejer ejendomme og igangværende projekter for cirka 15 milliarder kr. og har 85 medarbejdere.

Læs også Balder Danmarks ejendomsbeholdning runder 11 milliarder kr.

Christina Holberg Fenger var ansat i Holberg Fenger Gruppen frem til 2013 og derefter som ejendomschef i Thylander frem til 2018. Fra 2018 og frem til oktober 2021 var hun ansat som ejendomsdirektør i Balder Danmark.

Læs også Balder opruster med ny ejendomschef fra Thylander Gruppen

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Talentportræt af Josephine: Kend dine begrænsninger – men lad dig ikke begrænse af dem