Sanne Ravn er netop tiltrådt som Head of Compliance i Newsec Property Asset Management. Foto: Newsec

Newsec henter ny Head of Compliance

Sanne Ravn, tidligere juridisk konsulent i Codan Forsikring, SOS International og senest Københavns Universitet, bliver ny Head of Compliance i Newsec Property Asset Management.

Sanne Ravn får ansvaret for at styrke virksomheden på det juridiske område. Hun har 10 års erfaring som jurist i forsikringsbranchen, herunder i Codan Forsikring, og har senest arbejdet som specialkonsulent hos Københavns Universitet.

Sanne Ravn ser frem til at blive en del af Newsec Property Asset Management, der er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 47 millioner kvm under forvaltning. Hun får særligt fokus på at gøre compliance til et konkret redskab, der kan indgå i arbejdsgange og målsætninger.

– Kravene til compliance er konstant voksende og mange opfatter området som tungt og rigidt. Mit mål er at sikre, at vi integrerer compliance, så det ikke kun er et juridisk anliggende, men også et værktøj, som kan skabe værdi for Newsec, kunder og leverandører. Jeg glæder mig til at samarbejde med kollegaer på tværs af fag og understøtte forretningen heri, siger Sanne Ravn, ny Head of Compliance i Newsec, i en meddelelse.

Stigende behov i ejendomsbranchen
Stærke kompetencer inden for compliance er blevet et vigtigt parameter, når virksomheder opererer i ejendomsbranchen. Selve branchen er i hurtig udvikling, og det betyder, at lovgivning og krav naturligt følger med i samme tempo. Både på europæisk og nationalt niveau.

– Der er ingen tvivl om, at det område, som Sanne Ravn er ekspert i, får stadig større betydning. Det er vigtigt, at vi som virksomhed er på forkant med de regler og krav, der kommer, så vi kan tilpasse os og stå så stærkt som muligt. Det er en vigtig prioritet for Newsec. Derfor er vi glade for at få Sanne ombord, der har så dygtige kompetencer og stor erfaring inden for feltet, siger adm. direktør Kim Andersen, Newsec Property Asset Management.

Sanne Ravn, der tiltrådte 1. januar, er cand.jur. fra Københavns Universitet (2011). Hendes professionelle erfaring tæller blandt andet arbejde med regressager, konkurrence-, forbruger- og markedsføringsret samt persondatalovgivning og GDPR.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder