Grønnely Haverne, hvor det tidligere rådhus i Langeskov og et supermarked lå, er blevet ombygget til 30 boliger med indflytning i november 2021. Foto: Google Maps

Kritikken fortsætter med at hagle ned over Grønnely

Endnu engang må bygge- og boligudlejningsselskabet Grønnely, som Roskilde-tvillingebrødrene Peder Blak og Kristian Blak står bag, lægge øre til kritik fra stærkt utilfredse lejere.

Det oplyser TV 2 Fyn.

Blandt utilfreds lejere i Grønnely Haverne i Langeskov på Fyn er Mikkel Møller Kristensen, der for to måneder siden flyttede ind i sin lejlighed på 90 kvm på Grønvej, som er ejet af tvillingebrødrene bag The Old Irish Pub-kæden.

Lejligheden var langt fra i orden og var præget af en lang række graverende fejl og mangler.

– Vi tog billeder af hele lejligheden. Vi var rigtig grundige. Så vi lavede en liste med billeder, fejl og mangler, og det blev til 100 sider, som jeg sendte til Grønnely. Siden har jeg intet hørt fra dem, siger Mikkel Møller Kristensen til TV 2 Fyn.

Grønnelys ombygningsprojekt i Langeskov er langt fra det eneste byggeprojekt, som firmaet står bag.

I Sønderborg har Grønnely for 2 millioner kr. købt det tidligere Ulkebøl Center og omdannet det til 46 lejeboliger. Her har lejere ifølge avisen Jydskevestkysen også klaget over fejl og mangler – og nogle er efter kort tid fraflyttet deres lejemål.

I Give ved Vejle har Grønnely købt et tidligere sygehus og i Gilleleje i Nordsjælland har Grønnely købt en tidligere skole og lavet 51 boliger. Derudover har selskabet udledningsejendomme i Nykøbing Falster, Græsted og Ejby på Vestfyn.

Grønnely-brødre: – Ingen kommentarer
TV2 Fyn har forgæves forsøgt at få ejerne af Grønnely, Peder Blak og Kristian Blak, til at forholde sig til lejernes oplevelser.

– Ingen kommentarer, lyder det kort fra Kristian Blak, da TV2 Fyn får fat i ham.

Herefter lægger han røret på.

 

Fakta: Grønnely A/S

– Bygge- og boligudlejningsfirmaet Grønnely A/S med adresse i København V er ejet af tvillingebrødrene bag The Old Irish Pub-kæden, Kristian Blak (52 procent) og Peder Blak (48 procent)

– Grønnely blev etableret i 2001

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder