Rune Halkjær Ebbesen (til venstre) er ny partner i Horten, mens Emil Spurr Madsen er ny juniorpartner. Foto: Horten

Horten gør to ejendomsprofiler til partnere

Horten Advokatpartnerselskab har per 1. januar optaget advokaterne Peter Helbo Langsted, Maria Schmiegelow og Rune Halkjær Ebbesen som partnere, mens Emil Spurr Madsen optages som juniorpartner.

Det oplyser Horten med 350 medarbejdere.

Fra Hortens egne rækker kommer Rune Halkjær Ebbesen og Emil Spurr Madsen med speciale i fast ejendom samt Maria Schmiegelow med speciale i proces, mens Peter Helbo Langsted rykker til Horten fra Bech-Bruun.

Rune Halkjær Ebbesen har speciale i erhvervslejeret og ejendomstransaktioner, hvor han rådgiver købere, sælgere og udviklere, ligesom han rådgiver i forbindelse med håndteringen af ejendomme generelt.

– Rune Halkjær Ebbesen har også stor erfaring med håndtering af nødlidende ejendomme. Han rådgiver desuden både udlejere og lejere om udarbejdelse og forhandling af lejekontrakter samt håndtering af lejeretlige forhold, herunder konfliktløsning, oplyser Horten.

Rune Halkjær Ebbesen er cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2007 og kom til Hortens afdeling for Fast Ejendom i 2015 efter en årrække som advokat i Finansiel Stabilitet.

Emil Spurr Madsen ny juniorpartner
Emil Spurr Madsen er optaget som juniorpartner i Horten. Han rådgiver danske og udenlandske ejendomsinvestorer om transaktioner, ejendomsudvikling, erhvervslejekontrakter og asset management. Han har desuden arbejdet med corporate M&A, selskabsret og kommercielle kontrakter og har erfaring med konfliktløsning og retssager, ligesom han jævnligt er udpeget som bisidder for vidner i undersøgelseskommissioner.

Emil Spurr Madsen blev ansat som stud.jur. i Horten i 2013 og blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2015, suppleret med studier på London School of Economics and Political Science (LSE) og McGill University i Montreal i Canada.

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder