De første af de 240 boliger i Admiralens Have i Odense-bydelen Hjallese forventes klar til indflytning medio 2024. Illustration: Arkitema

Koncenton køber 240 boliger af AG Gruppen

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, køber 240 boliger af den odenseanske projektudviklingskoncern AG Gruppen.

Opførelsen af boligprojektet Admiralens Have på Svendborgvej i Odense-bydelen Hjallese kan dermed gå i gang, oplyser parterne uden at ville røbe transaktionssummen.

Til Estate Media oplyser AG Gruppen, at boligprojektet er på 19.440 kvm.

AG Gruppens adm. direktør og hovedejer, Robin Feddern, er selvsagt tilfreds med den nye aftale med Koncenton og glæder sig til at komme i gang med opførelsen:

– Gode partnerskaber spiller en stor rolle for AG Gruppen, og udvik­lingen af tætte samarbejder er en vigtig del af vores strategi. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Koncenton, og den tillid de viser os ved den nye aftale; denne gang om 240 blandede boliger centralt i Odense. Odense er en by i en spændende udvikling, og det øger behovet for nye, moderne boliger med god forbindelse til offentlig transport og indre by.

De nye boliger i Hjallese opføres med bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Projektet med lejligheder med 1, 2, 3 eller 4 værelser og 4-værelsesrækkehuse er tegnet af Arkitema og er navngivet efter den have, der hørte til Portnerboligen til den gamle maskinfabrik på grunden. Det er intentionen, at det nye boligområde skal indpasse sig i den omkringliggende bebyggelse, så der bliver sammenhæng mellem nyt og gammelt.

Derfor slår Koncenton til
Anders Bangsgaard, der er ejendomsdirektør og partner i Koncenton, glæder sig over den nye aftale.

– Vi har udelukkende positive erfaringer fra vores tidligere projekter med AG Gruppen. Vi har indtil videre arbejdet sammen om tre store boligprojekter i hovedstadsområdet og Odense, og alle blev udlejet på rekordtid. Vi forventer os derfor meget af det nye projekt Admiralens Have, som bliver gennemtænkte boliger med gode planløsninger og god beliggenhed. Og med en bæredygtighedsprofil og beliggenhed, som passer rigtig godt ind i Koncentons investeringsstrategi, siger Anders Bangsgaard.

Koncenton og AG Gruppen forventer, at de første boliger står klar til indflytning medio 2024.

Tidligere på året afleverede AG Gruppen 117 ungdomsboliger midt i Odense til Koncenton og er nu i gang med projektets sidste etape med endnu 98 ungdomsboliger.

Læs også Første trecifret millionoverskud i AG Gruppen

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle Odense-nyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder