Ved hjørnet af Københavnsvej og Helsingørsgade i Hillerød. Foto: Google Maps

Nye ejere ønsker boligprojekt i Hillerød

I august 2020 afviste Hillerød Kommunes Arkitektur, Byplan og Trafikudvalg Bonavas byggeri af en fireetagers bebyggelse med 44 boliger på hjørnet af Københavnsvej og Helsingørsgade, men nu vil de nye ejere af ejendommen Athena Partners ansøge om et boligprojekt på boligprojekt i 2,5-3,5 etager, skriver SN.dk.

Projektet på Tikanten skal, hvis Athena Partners får sin vilje, være et boligfællesskab, hvor beboerne har separate lejligheder, men hvor der samtidig vil være fællesarealer. Projektet overskrider dog byggelsesprocenten i 135 procent kommuneplanens ramme på 85 procent, og de 3,5 etager vil også overstige kommuneplanens ramme på 2,5 etager, og overskridelse af ommuneplanen var grunden til, at kommunen afviste det tidligere projekt.

–Vi lader os ikke skræmme af, at nogen har fået deres projekt afvist tidligere. Det er jo det her, vi arbejder med til daglig, og vi vil rigtig gerne lave det her projekt,siger direktør for Athena Partners, Christopher Leo Rossel, til mediet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder