Billede fra byggerimessen Byggeri'18. Foto: Byggerimessen

Byggerimesse bliver udskudt grundet Corona

Den store byggerimesse Byggeri’22 bliver udskudt fra 1.-4. marts 2022 til 21.-24. marts 2023, oplyser messen selv.

Det sker som følge af de høje smittetal.

– Vi havde virkelig set frem til igen at samle byggeriets fagfolk i Fredericia. Men vi kan ikke afvente yderligere udvikling, og har derfor af hensyn til både udstillere og besøgende udskudt Byggeri-messen til 2023, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre, der arrangerer messen, i en meddelelse og fortsætter:

– Smittetallene er tårnhøje, og der er for indeværende ingen sikre fremskrivninger af smittespredningen, der tilsiger en afmatning. Vi kan derfor ikke forpligte os selv, udstillere og vores byggecentre, der arrangerer busture for kunder til messen, til at afholde Byggeri’22 i marts som planlagt. Men vi er glade for allerede at have en ny dato på plads.

De nye datoer til Byggeri’23 i Fredericia er allerede booket, oplyser direktøren.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder