Ejendommen på Skomagergade 19 i Roskilde som indeholder Svane Apotek er nu solgt. Foto: Blue Capital.

Projektudvikler sælger butiksprojekt i Roskilde

Da projektudviklere Blue Capital udbød årets ellevte investeringsprojekt til 18,2 mio. kr. tog det under et døgn at finde investorer, oplyser Blue Capital.

Det drejer sig om ejendommen Skomagergade 19 i Roskilde, som i dag huser Svane Apotek. Ejendommen er på 974 kvm og har tre etager. Apoteket har lejekontrakt indtil 2028.

– Alle de 11 projekter, vi har udbudt i 2021, er hurtigt blevet fuldtegnet ligesom de 10 projekter, vi sendte på markedet i 2020. Mange danskere vil gerne supplere deres opsparing, som tit omfatter aktier, der kan svinge meget i værdi, og måske obligationer, som de seneste år kun har givet en meget beskeden rente. Fast ejendom kan sikre stabile, løbende lejeindtægter og har derudover historisk ofte givet betragtelige værdistigninger, udtaler Martin Kibsgaard Jensen, administrerende direktør i Blue Capital med kontor i Aarhus.

Ejendommen bliver finansieret med realkreditlån, et mindre banklån og et indskud fra investorerne på samlet knap 6,5 mio. kr. Forventningen er en gennemsnitlig forrentning på 10,2 procent af den indskudte egenkapital.

Blue Capital udbyder typisk ejendomme som kommanditselskaber, hvor en række investorer går sammen. Dette projekt har navnet K/S Skomagergade, Roskilde.

– Generelt oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter – folk vil gerne kunne følge med i den ejendom, de overvejer at investere i. Den typiske investor kan betegnes som semiprofessionel og ved en del om ejendomme, men foretrækker at gå ind i færdige projekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed, fortæller Martin Kibsgaard Jensen.

Investorerne til projektet oplyses ikke.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder