Landechef for Heimstaden i Danmark, Michael Byrgesen Hansen. Foto: Heimstaden

Heimstaden lander aftale om ladestandere

Heimstaden vil udrulle ladestandere til elbiler ved sine ejendomme. Derfor har ejendomsselskabet nu indgået en aftale med Bravida om netop det. Og udrulningen starter allerede om få dage.

– Hos Heimstaden tager vi vores ansvar som et Europas største ejendomsselskaber alvorligt og ønsker at gå forrest ved at bidrage til den grønne omstilling. Derfor er vi glade for aftalen med Bravida, der udover at give os mulighed for at tilbyde vores beboere nem og fremkommelig opladning af deres elbil, også bidrager til en grønnere fremtid, fortæller administrerede direktør i Heimstaden Danmark, Michael B. Hansen.

Der er tale om en aftale, hvor Bravida tilpasser løsningerne til forsskellige typer af ejendomme, så det passer til.

– Sammen med Heimstaden har Bravida fået sammensat en Bravida Charge-løsning, der passer til de behov, Heimstadens beboere har. Både hvad angår selve installation af ladestandere og afregning af elforbruget, som er de dele Bravida står for. Vi har afdelinger over hele landet og er derfor tæt på Heimstadens ejendomme og lejere, fortæller Lone Vad markedschef i Bravida.

I de kommende uger tilbydes alle beboere med egen indkørsel eller carport at købe en ladestander hos Bravida. Med aftalen slipper beboeren for at betale for reetablering ved fraflytning.

I 11 af Heimstadens parkeringskældre er de første ladestandere ved at blive installeret. De forventes at blive klar i januar 2022. Herefter er der planlagt opsætning af ladestandere på yderligere 16 udendørs parkeringsarealer i løbet af det nye år.

Heimstadens danske portefølje
Heimstaden er Danmarks største, private boligselskab. 30. september 2021 var den danske portefølje bogført til 60,5 milliarder svenske kr., svarende til 45 milliarder danske kr. Til sammenligning var porteføljen året før – 30. september 2020 – bogført til 37,1 milliarder svenske kr. – små 28 milliarder danske kr.

I 3. kvartal 2021 lukkede Heimstaden-koncernen, som på balancedagen 30. september havde en ejendomsportefølje på 151 milliarder kr., opkøb for knap 4 milliarder kr. og gik ind i Finland som sit 10. land.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder