Byggeprojektet Trikotageparken er nu under fuldt ejerskab af Hines. Foto: Hines.

Hines overtager nu ejerskabet af 121 københavnske boliger

Boligområdet Trikotageparken på Østerbro er nu officielt under fuldt ejerskab af ejendomsselskabet Hines. Det bliver selskabets første boligejendom i Norden, oplyser Hines.

De 121 boliger erhvervet af Bonova på vegne af Hines European Core Fund i april 2020 og færdigbygget tilbage i oktober 2021. Nu er de officielt under fuldt ejerskab af Hines-fonden. Lejlighederne er alle udlejet og rummer i alt 10.508 kvadratmeter på tværs af tre bygninger.

Trikotageparken er et svanemærket byggeri, som er tegnet af Praksis Arkitekter og er opkaldt efter Julius Hansens Trikotagefabrik, en strømpefabrik, der lå på stedet indtil 1970’erne.

Flere opkøb fornyligt

Tilbage i november købte Hines 14.000 kvm primært boliger på Frederiksberg. Der var tale om Mariendalsvej 55-57. Sælgeren var CBRE Investment Management.

Tilbage i april købte Hines Pan-European Core Fund sin første danske logistikejendom. Det drejedde sig om en 60.747 kvm stor ejendom på Ventrupparken 3-5 i Greve.

Fakta: Hines European Core Fund (Hecf)

– Hines European Core Fund (Hecf) blev etableret i 2006 med intentionen om at skabe en robust og stabil indkomstprofil bestående af en diversificeret portefølje af velbeliggende ejendomme i de største europæiske byer

– Fra 2. kvartal 2021 havde HECF-porteføljen en udlejningsprocent på 97,7, og fondens samlede værdi var på cirka 2,4 milliarder euro – knap 18 milliarder kr. – under forvaltning. Fondens portefølje består af 32 aktiver inklusive forward fundings, fordelt på 16 byer på tværs af ti forskellige europæiske lande

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder