Udsnit af Stejlepladsen-projektet med 900 boliger ved Fiskerhavnen i Københavns Sydhavn. Illustration: Ejendomsselskabet Stejlepladsen P/S

Ejendomsselskabet Stejlepladsen får første direktør

1. januar 2022 tiltræder Jesper Schultz som ny direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen P/S, som ejes ligeligt af PFA og By & Havn.

Dermed får Jesper Schultz, der siden april 2017 har været projektchef i Nordkranen, fra årsskiftet en ny rolle som direktør i Ejendomsselskabet Stejlepladsen, hvor han kommer til at stå i spidsen for det kommende byggeri af mere end 900 bæredygtige boliger i forbindelse med det store bydelsprojekt ved Fiskerhavnen i Københavns Sydhavn.

Jesper Schultz bliver den første direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen P/S, oplyser By & Havn til Estate Media.

Jesper Schultz har en baggrund fra tømrer- og entreprenørbranchen og har siden 2017 været projektchef i forbindelse med udviklingen af det nye byområde Postbyen mellem Københavns Hovedbanegård og Kalvebod Brygge. Og nu er han så klar til at overtage tøjlerne på det kommende Stejlepladskvarter.

1. januar 2022 tiltræder Jesper Schultz som ny direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen P/S, som ejes ligeligt af PFA og By & Havn. Foto: Nordkranen

Stejlepladsen er meget anderledes end Postbyen
– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes, det er et fantastisk projekt med store ambitioner både når det kommer til arkitektur og bæredygtighed, siger Jesper Schultz, der fremhæver, at det kommende boligområde på Stejlepladsen er meget anderledes end Postbyen.

– Byggeriet på Stejlepladsen adskiller sig især ved, at man ønsker at imødekomme det meget særegne præg, der karakteriserer området omkring Fiskerhavnen, og det er en af de ting, jeg sætter stor pris på ved projektet, siger Jesper Schultz, der blandt andet har været Senior Construction Manager i Sjælsø Gruppen fra 2005 til 2011 og senere Senior Construction Manager i Sjælsø Management fra 2013 til 2014.

Det var, inden han skiftede til en stilling som produktionschef Arena CPHX P/S, hvor han var før sin ansættelse i 2017 som projektchef i Nordkranen.

Ejendomsselskabets bestyrelsesformand, Henrik Steenstrup, ser frem til det nye samarbejde.

– Vi er i bestyrelsen meget glade for at kunne byde Jesper Schultz velkommen som direktør for selskabet. Vi har fulgt hans resultater fra andre projekter, og han er kendt som en både vellidt og kompetent person, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, siger Henrik Steenstrup.

Læs også Lokalplanforslag for omdiskuteret byfornyelsesprojekt i København offentliggjort

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder