Anette Grotum bliver 1. januar 2022 ny Head of Asset Management i Deas Asset Management. Foto: Deas

Anette Grotum bliver Head of Asset Management i Deas

Deas Asset Management Danmark opruster med profiler fra henholdsvis erhvervsmægleren CBRE og asset management-selskabet Roof Management.

Mest kendt er Anette Grotum, der er ansat som Head of Asset Management i Deas Asset Management. Hun tiltræder den 1. januar 2022 og får ansvaret for teamet af Asset og Investment Managers.

Anette Grotum kommer fra en stilling som Senior Director i Capital Markets i CBRE i Danmark og er uddannet ejendomsmægler, valuar og Mrics. Inden CBRE var hun partner i Sehested Group og har tidligere blandt andet været Investment Director i det børsnoterede Victoria Properties.

Det særlige ved Anette Grotum er, at hun har fulgtes med Michael Sehested i hele sin professionelle karriere, men nu skilles deres veje.

Nick Winther bliver Investment Manager i Deas Asset Management Danmark. Foto: Deas

Udover Anette Grotum tiltræder Nick Winther – også den 1. januar 2022 – som Investment Manager i Deas Asset Management Danmark. Han kommer fra en stilling som Fund Manager i Roof Management og har en baggrund som advokat, blandt andet i Solstra Capital Partners og Accura.

Som Investment Manager får Nick Winther det overordnede ansvar for en af Deas Asset Managements største investorer i forhold til at implementere deres ejendomsstrategier og porteføljeoptimering.

Mette Seifert har store forventninger
– Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til både Anette Grotum og Nick Winther, der begge har en dyb og omfattende viden om ejendomsmarkedet. De kommer med en bred erfaring fra ejendomsbranchen inden for både forvaltning, udvikling samt køb og salg af ejendomme. Sammen skal vi styrke værditilbuddet til vores nuværende og kommende investorer, siger CIO Mette Seifert, Deas Gruppen.

Deas Gruppen, der består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service-samarbejdspartner for ejendomsinvestorer. I august tog Deas Gruppen endnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO.

Læs mere i Mette Seifert bliver CIO i Deas

Deas Gruppen ejes af kapitalfonden Montagu Private Equity.

Ny CEO og CIO
I slutningen af juli meddelte Deas Gruppen, at adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen stoppede, og at stillingen 1. august ville blive overtaget af Rikke Lykke, der er tidligere European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia. I september tiltrådte Mette Seifert som CIO, investeringsdirektør, i Deas.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder