Søren Zoffmann er Patrizias chef for Capital Markets i Norden. Foto: Patrizia

Dansker bliver ny chef for Patrizias Capital Markets i Norden

Patrizia har hentet Søren Zoffmann som ny chef for Capital Markets i Norden, oplyser den tyske kapitalforvalter i en meddelelse.

Søren Zoffmann kommer fra en stilling som Director i Antler og har tidligere haft ledende stilling i blandt andet Fidelity International og Alfred Berg/BNP Paribas Investment Partners.

– Søren Zoffmann er en erfaren Capital Markets- og ejendomsprofil. I løbet af de sidste to årtier har han haft flere ledende stillinger i Fidelity International og Alfred Berg/BNP Paribas Investment Partners med ansvar for institutionelle og markeder på tværs af regionen og tilføjer erfaring og viden om de nordiske markeder og specialistkravene, fremhæver Patrizia.

Patrizias nordiske Capital Markets-afdeling har kontor i København. Søren Zoffmann er tiltrådt.

Patrizia med hovedkontor i sydtyske Augsburg i Bayern forvaltede per 31. december 2020 ejendomsaktiver for mere end 48 milliarder euro – over 357 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder