Adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton. Foto: Koncenton

Koncenton: Vi har modtaget bud på størstedelen af vores portefølje på over 12 milliarder kr.

Her i sidste halvdel af 2021 er det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, blevet kontaktet af to store, nordiske ejendomsselskaber. De vil begge købe størstedelen af Koncentons ejendomsportefølje på over 12 milliarder kr.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Porteføljen består udelukkende af boliger.

– Vi får løbende tilbud på dele af vores portefølje, men vi har aldrig fået så store bud på vores ejendomme før, siger adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton, til Børsen uden at ville sætte navn på de to investorer.

Ifølge Børsens oplysninger er der tale om det svenske ejendomsselskab Heimstaden og den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København.

Hverken Heimstaden eller Nrep ønsker at kommentere avisens oplysninger.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder