Adm. direktør Michael Bruhn, PFA Ejendomme. Foto: PFA

PFA skyder milliardbeløb i europæiske logistikejendomme

PFA, en af Danmarks allerstørste ejendomsinvestorer og landets største kommercielle pensionsselskab, skyder 200 millioner euro – knap 1,5 milliard kr. – i europæiske logistikejendomme.

Det oplyser BMO Real Estate Partners (BMO REP), som er BMO Global Asset Managements europæiske investerings- og forvaltningsselskab, som dermed har udvidet sit mandat – som kommer fra PFA og en anden investor – fra 200 millioner euro til en samlet investeringskapacitet på over 400 millioner euro – altså over 3 milliarder kr.

BMO Real Estate Partners er et canadisk selskab, men denne del af koncernen er baseret i London, oplyser BMO til Estate Media.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En af to logistikejendomme i Bordeaux, som BMO Real Estate Partners har købt. Foto: BMO

57 milliarder kr. under forvaltning
BMO’s mandat startede i juli 2019 med et egenkapitaltilsagn på 100 millioner euro og fokus på value add- og core+-logistikejendomme i Frankrig. De første opkøb var to ejendomme i Bordeaux.

– Vores partnerskab med PFA er en stærk støtte til vores skræddersyede servicetilbud og evne til at investere på tværs af hele risikospektret inden for logistiksektoren og i flere geografier.

– Vi ser frem til at fortsætte vores track record med det udvidede mandat, siger Ian Kelley, der er adm. direktør i og chef for Frankrig, Benelux og Sydeuropa i BMO Real Estate Partners, i en meddelelse.

BMO Real Estate Partners har i alt 7,7 milliarder euro – omkring 57 milliarder kr. – under forvaltning, AuM.

Læs også PFA investerer en halv milliard i logistikejendom i New York

Læs alle nyheder om logistikejendomme her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder