Morten Sejer Bjarndahl er født og opvokset på Slagelse-egnen. Nu bliver han kontorleder for Swecos nye kontor i Slagelse, der åbner i januar 2022. Foto: Sweco

Sweco åbner sit 11. kontor i Danmark

Sweco åbner nu også et kontor i Slagelse, oplyser den svenskejede rådgivende arkitekt- og ingeniørkoncern, som er blandt Europas største af slagsen. Alene i Danmark har Sweco 10 kontorer fordelt over hele landet, og i slutningen af januar 2022 slår rådgiveren dørene op til sit 11. kontor herhjemme.

I spidsen for det nye kontor står Morten Sejer Bjarndahl, der er født og opvokset i Vemmelev, tæt på netop Slagelse.

– Vi vil være en lokal rådgiver og tæt på de projekter, vi arbejder med. Vi kender Vest-, Midt- og Sydsjælland godt gennem mange år og har flere igangværende vejprojekter, byggemodninger og klimasikringsprojekter i området. Vi ser et stort potentiale i at servicere kommunerne i området mere. De står med mange udviklingsprojekter inden for infrastruktur, byggemodninger, klimatilpasning og bæredygtighed, siger Morten Sejer Bjarndahl, projektleder og leder af det nye kontor.

Fokus og målsætning
De senere år har Sweco fået flere opgaver på Vestsjælland. Rådgiveren er blandt andet involveret i helhedsplanen for den nye bydel, Pilegårdstrekanten i Dianalund for Sorø Kommune og i arbejdet med at højvandssikre Korsør bymidte samt i en udvidelse af Rosenkildevej og Valmuevej i Slagelse for Slagelse Kommune.

Sweco bemander i første omgang kontoret med fire-fem medarbejdere og har en målsætning om at være minimum 10 medarbejdere inden for to år. Fokus er på vejprojekter, infrastruktur, afvanding og geoteknik tilpasset kommunernes udfordringer og behov.

Sweco har 1.350 ingeniører og arkitekter i Danmark. Totalt har Sweco over 17.500 medarbejdere i Europa.

Læs også Sweco Danmark søger over 100 medarbejdere

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder