Adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton. Foto: Koncenton

Koncenton vil investere 10 milliarder kr. i seniorboligprojekter

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har i dag en ejendomsportefølje på 12,1 milliarder kr. Men i løbet af de næste tre til fem år vil Koncenton øge sin portefølje markant og investere 10 milliarder kr. i seniorboligprojekter.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Derfor vil Koncenton bygge mellem 6.000 og 7.000 boliger i rækkehusklynger ved de største byer i Danmark. Boligerne er tiltænkt borgere over 55 år.

– Egentlig var planen, at vi skulle komme i mål med investeringen om fem år, men jeg tror, vi kommer til at gøre det hurtigere. Tempoet, vi sælger de her projekter i, er eksploderet. Hvis det fortsætter, kommer det til at gå markant hurtigere, siger adm. direktør, partner og medstifter Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton, til Børsen.

Læs også Koncenton forventer yderligere opkøb for 2-3 milliarder kr. i år

Læs om selskabets resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Koncenton forventer fordobling af overskud i 2021 efter dyk

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje