Nrep, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 667 lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby. Illustration: Sweco Architects

Nrep, AG Gruppen og Topdanmark bag nyt område med 667 boliger på Vestegnen

Nrep, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 56.400 kvm lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby.

Joint venturet ejer og er bygherre på projektet på Banemarksvej, hvor AG Gruppen samtidig er totalentreprenør.

Det oplyser Nrep, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom i forbindelse med nyheden om deres milliardprojekt bestående af 667 boliger på Københavns Vestegn.

Projektet, som er tegnet af Sweco Architects, leveres i 2023 og 2024.

Lokalplanen er godkendt, og i begyndelsen af det nye år begynder nedrivningen af de gamle industri- og erhvervsejendomme, der i dag ligger på grunden på Banemarksvej. I løbet af de næste år bliver stedet omdannet til en ny og grøn bydel med 667 lejligheder og rækkehuse.

– Det er en stor glæde, at vi kan påbegynde projektet, og at vi kan gøre det i fællesskab. Ved at gå sammen om udviklingen af hele området kan vi skabe en harmonisk og sammenhængende bydel og tilbyde et varieret boligudbud, som der er et behov for, siger adm. direktør Flemming Engelhardt, Topdanmark Ejendom.

Læs også Flemming Engelhardt afslører planer for Topdanmark Ejendom

Læs også Flemming Engelhardt: Vi skal være de første, der hører om interessante ejendomme

Lejligheder og rækkehuse
Projektets 667 boliger fordeler sig på 610 lejligheder, som omfatter både 2-, 3-, 4- og 5-værelseslejligheder samt 57 rækkehuse. Der bliver 700 parkeringspladser til boligerne, som DGNB Guld-certificeres.

– Vi vil bygge boliger til mennesker med almindelige indkomster, og inden for de rammer skal vi skabe så meget værdi for lejerne som overhovedet muligt. Det indebærer et stærkt fokus på et sundt indeklima og en optimeret udnyttelse af arealet, så vi kan tilbyde gode, effektive og moderne boliger, siger investeringschef Christian Axeltoft, Nrep.

Læs også Nrep henter projektudviklingsdirektør – og går efter flere byudviklingsprojekter

Læs også Nrep slår flere rekorder – tæt på trecifret millionoverskud

Tæt på Kirkebjerg-projekt
Projektet på Banemarksvej falder dermed godt ind i et område, der er i rivende udvikling. Banemarksvej ligger tæt på den nye letbane, som åbner i 2025, Glostrups bymidte, der inden for en årrække tilføres nye boliger og byrum samt det nye byområde, der bygges i Kirkebjerg i Brøndby. Samtidig er det tæt på boligområdet i Vesterledskvarteret.

– Det bliver et samarbejde, hvor alle parter kommer til at bidrage med knowhow til processen. Vi har allerede haft et langt og godt samarbejde med Topdanmark Ejendom om udvikling af projektet og er glade for, at vi også kan fortsætte vores gode samarbejde med Nrep på endnu et stort boligprojekt, siger adm. direktør og hovedejer Robin Feddern, AG Gruppen.

Samarbejdet mellem de tre aktører er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også Første trecifret millionoverskud i AG Gruppen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder