Estate Magasin nr. 6/2021 har adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig, som forsidehistorie under overskriften ’Fællesskaberen’

Ikano Bolig-direktør: Udvikleren skal ikke bare stikke af

Over hele Danmark prøver udviklere i øjeblikket at knække koden til det gode boligliv.

Et personligt vendepunkt har været afgørende for adm. direktør i Ikano Bolig, René Brandts, fokus.

– Der sker typisk det, at når en udvikler er færdig med projektet, så er der selvfølgelig nogle gennemgange af fejl og mangler, men derudover så skynder vi os at stikke af, når vi har bygget og solgt boligerne. Det er mit mål at gøre det anderledes i Ikano.

Et personligt vendepunkt
Det er et personligt vendepunkt i 2011, der især driver René Brandt.

– Jeg ville gerne finde ud af, om der var en sammenhæng mellem de priser, man giver hinanden i branchen og så den glæde, som beboerne får ved at bo i boligerne bagefter. Derfor tog jeg min bil og kørte rundt på besøg i en række af de byggerier, som mit team og jeg har stået i spidsen for. Jeg ville se, hvordan de fungerede, om der var rart at være. Men jeg kunne ikke finde en sammenhæng mellem de arkitektoniske priser, og om det var blevet et godt boligområde. Vi var ikke nødvendigvis lykkedes med at skabe rammerne for et godt liv mellem husene. Der skal noget andet og mere til, siger René Brandt.

Boligerne skal kunne noget andet
Læs mere om, hvad der fik René Brandt til at stoppe op for 11 år siden og kalibrere målet med hans professionelle virke og ikke mindst, hvad de hundredevis af boliger, som Ikano har travlt med at bygge, skal kunne.

Læs hele det eksklusive interview i Estate Magasin nr. 6, der udkommer i postkassen over hele Danmark i dag.

Du får også et indblik i udviklingen i Danmarks vigtigste ejendomsadvokater, og så er det i denne udgave, at vi offentliggør listen over 35 unge talenter i den danske ejendomsbranche.

Magasinet kan læses elektronisk her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder